3.12.2012

Ei vielä sittenkään

Viime viikolla raksalla ei vielä tehtykään lattiavalua, sillä betoniauto särkyi harmittavasti ennen kuin mitään ehdittiin aloittaakaan. Työvaihe siirtyi reilulla viikolla eteenpäin, ja uusi yritys on tarkoitus toteuttaa ensi perjantaina. Peukut pystyyn, että nyt onnistuu! Vähän mietityttää, vaikuttaako valun viivästyminen talon lopulliseen valmistumisaikatauluun – toivottavasti ei.

Vaikkei talolta ole mitään uutta kerrottavaa, voisi tähän väliin esitellä kuitenkin sisustusmateriaalivalintojamme.

Lattiaan päädyimme ottamaan peruspakettiin kuuluvan Upofloorin laminaatin, sävyltään valkoöljytty saarni:
Eteiseen, keittiöön, vessaan, kodinhoitohuoneeseen ja pesutiloihin valitsimme lattiaan mustan Dakar-laatan. Eteiseen ja keittiöön laatta tulee 33x33 –koossa, muualle 10x10 –kokoisena. Kuvassa laatta näyttää melko tummalta, livenä se taittuu enemmän harmaaseen:
Keittiön välitilaan halusimme alusta alkaen liuskekiveltä näyttävän laatan, ja Dekon valikoimissa sopiva sellainen oli Muretto antrasiitti:
WC:n välitilaan ja pesuhuoneen tehosteraidaksi on tulossa vaaleampi versio, Muretto perla:
Pesuhuoneen seinät laatoitetaan tehosteraitaa lukuun ottamatta valkoisella Option-kaakelilla:
Yhtäkään tapettiseinää meille ei ole tulossa, vaan kaikki seinät maalataan. Dekon peruspakettiin sisältyy kaksi maalisävyä, useammasta sävystä perittäisiin lisähintaa. Valitsimme perussävyiksi Tikkurilan kuvastosta valkoisen Jääruusun ja vaaleanharmaan Ketjun. Ajatuksena on kehitellä perusmaalin päälle itse joitakin helmiäissävyisiä tehostekerroksia – ainakin olohuoneeseen jos ei muualle. Sähköiset kuvat antavat vääränlaisen vaikutelman maalisävyistä, joten niitä ei kannattane tänne läiskiä. Tässä kuitenkin hahmotelma siitä, mitkä seinät tulevat valkoisella ja mitkä harmaalla:

Lopuksi jäiks: vuodenvaihteen jälkeen arvonlisäveroprosentti nousee, ja se tarkoittaa lisäkustannuksia myös Dekon laskuihin. PRKL!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...