6.2.2013

Helmikuun hommia

Tasoitemiehet ovat olleet nyt taas pari päivää hommissa, ja kyllä ne seinät näyttävät siliävän. Eniten työtä on tainnut aiheuttaa eteisen seinä, jossa levymutkittelua oli kaikkein eniten. Tänään iltakäynnillä kyseinen kohta näytti kuitenkin jo paljon tasaisemmalta kuin viime viikolla. Dekon työpäällikkö on tulossa perjantaina talokatselmukselle, ja hän tekee ilmeisesti arviota siitä, ovatko tasoitetiimin suoristukset riittävät vai tarvitseeko vielä tehdä joku seinä uudestaan. Pohjamaalausta ei ole vielä aloitettu, mutta jospa siihen vaiheeseen päästäisiin piakkoin.

Ongelmakohdat:

Tasaista alkaa olla:

Olohuoneen hallittu rojukasa:

Vielä pieni maininta katoista, tarkalleen ottaen teknisen tilan katosta. Koska tilan kohdalla on korotettu kattotuoli, käytti timpuriporukka korkeutta hyväkseen ja askarteli katon suunniteltua korkeammalle. Aluksi ratkaisu vähän tökki meitä silmään, sillä katon toinen laita on pieneltä matkalta ”vino”. Perustelujen  mukaan on kuulemma kuitenkin eduksi, että huoneessa on enemmän tilaa talotekniikalle, joten siihen nojaten silmäkin varmasti tottuu ratkaisuun.

Tältä se näyttää:

Uuniseppien asentaja oli ollut jälleen takan kimpussa, ja pinnoitus laatoituksineen on viimeistä viilausta vaille valmis. Takan ulkonäkö on kyllä positiivinen yllätys, se näyttää nimittäin jopa odottamattoman kauniilta!

Pieni vilautus ennen valmiin tulisijan esittelyä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...