18.2.2013

Kalusteet saapuivat!

Tänään ne sitten tulivat. Kodinkoneet, kiintokalusteet ja paljon muuta sälää. Täysiä tavaralavallisia oli kuusi kappaletta, ja niiden lisäksi kaikki kodinkoneet olivat omina paketteinaan. Lähetys saapui raksalle aamupäivällä, ja pääsimme purkamaan tavaroita vasta neljän aikoihin. Saimme kaiken kahdestaan sisälle, vaikka emäntä ei olisi ikinä uskonut, että selviämme urakasta ilman apuvoimia. Yläkroppa ilmoittaa nyt kyllä olemassaolostaan, mutta suoritukseemme ei voi kuin olla tyytyväinen. Kaikkein painavimpia liikutella olivat makuuhuoneiden vaatekaapit, mutta nekin saimme sisälle ilman osumia. Kantohommiin kului aikaa kaiken kaikkiaan vajaa kolme tuntia.

Tavaraa vielä ulkona:
Kaikki sisällä:

3 kommenttia:

 1. Heips! Löysin tänne ja pitäähän sitä jotain kommentoidakin salalukemisen sijaan :) . Ihana talo tulossa teille! Dekotalo onkin mulle ihan uusi tuttavuus, täällä päin ei sellaisia ole (vielä) näkynytkään.

  VastaaPoista
 2. Heippa,

  ja tervetuloa vilkuilemaan! :) Deko on tosiaan melko tuore firma - meidänkään korkeusasteilla ei vielä muita Dekoja ole näkynyt, mutta nyt ilmeisesti muutama nousee lähiseudulle meidän perästä. Minnepäin Suomea teidän talo nousee?

  VastaaPoista
 3. Me rakennetaan tänne Länsi- Suomeen. Tarkalleen ottaen ihan Porin kyljessä sijaitsevaan, murhamysteeristään kuuluisaan pikkukaupunkiin eli Ulvilaan...:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...