23.2.2013

Lauantain laattavilkaisu

Tällä hetkellä keittiö on laatoitettu, ja hyvältä näyttää! Lattia ei vaikuta ollenkaan liian tummalta, vaan väri tekee huoneesta selkeästi ryhdikkäämmän. 

Kun muutama rivi oli vielä tekemättä:

Laatoittajat vaikuttavat ammattitaitoisilta, toivottavasti työnjälki olisi hyvää loppuun saakka (valvojamme uumoili etukäteen, että laatoitusasioissa pitää olla silmä tarkkana). Kävimme eilen läpi loput laatoitussuunnitelmat, eikä niissä pitäisi olla mitään ihmeempää säätämistä. Kosteiden tilojen vesieristyksen valvojamme oli käskenyt tehdä kolmanteen kertaan, ei ollut kuulemma tarpeeksi paksua kerrosta vielä. 

Tekniseen tilaan levitämme ainakin mustan vesieristeen. Täytyy miettiä, jätetäänkö se toistaiseksi sitten niille sijoilleen, vai laitetaanko laattoja pintaan. Toisaalta musta vesieriste olisi jo samaa värimaailmaa kuin talon laattalattiat, mutta olisihan se ehkä kivempi jos teknisessäkin tilassa olisi laatat... Katsotaan nyt.

Laatoitustiimin on tarkoitus saada työnsä loppuun ensi keskiviikkoon mennessä, jolloin hommansa aloittavat kalusteasentajat. Silloin alkaa näyttää jo huomattavasti valmiimmalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...