4.2.2013

Mistä tietää, että joku on käynyt tekemässä jotain?

No siitä, että pihalle on ilmestynyt kusiläikkiä, tupakantumppeja ja roskia. Olisivat edes menneet muualle kuin kodinhoitohuoneen portaiden viereen kuseksimaan – mutta ei. Tupakantumpeillekin olemme asetelleet hyvin selkeästi ulko-oven eteen roskapönikän, mutta näköjään on liian paljon vaadittu, että tumpit löytäisivät tiensä oikeaan paikkaan. Ällöttävää!

Kodinhoitohuoneen päädyn ”viehättävä” kulkureitti:

Liian vaikea sijainti tupakantumpeille?

Vielä kerran, ällöttävää! Pitääkö ihmisten käyttäytyä kuin koirat ja kuseksia toisten ovenpieleen?  Ja kun itse emme tupakoi, ajatuskin toisten tumppien siivoamisesta tuntuu iljettävältä. Hyi olkoon.

Ja mitäkö näiden todistuskappaleiden lisäksi oli saatu aikaan? Piippu.

Tuollainen törötti tänään katolla:

Eipä muuta postattavaa tällä erää.

2 kommenttia:

  1. Onneksi koko ajan sataa lunta niin se peittää nuo kusiläntit! :) Meillä oli joku ihanasti menny talon taakse "pissille".. Mutta oli kuitenki pitäny kuseksia TALON SOKKELIIN! Jollain miehillä on varmaan jotain virtausongelmia tuon kusen kanssa.. Meidän maalämpöporarit oli menny "piiloon pissalle", PRKL olivat kusseet (onneksi muovipäällysteisten) villojen päälle! Ihme ku eivät nimikirjoitusta jätä kusella :D

    VastaaPoista
  2. No huhhuh, "mielenkiintoisia" kokemuksia teilläkin! Luulisi, että 2000-luvulla olisi jo käytöstavat hallussa itse kullakin. Laitettiin asiasta Dekotalolle huomioita, vastine oli pahoitteleva; aikovat käydä läpi työmaasääntöjä tms. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...