27.2.2013

Valmiit lattialaatoitukset

Lattioiden laatoitukset valmistuivat eilen, eli päivää suunniteltua aiemmin. Kaikki lattioissamme olevat laatta ovat mustaa Dakar-laattaa. Eteisessä ja keittiössä laatta on 33x33 -koossa, vessassa, kodinhoitohuoneessa ja pesutiloissa 10x10 -koossa. Työnjälki näyttää mielestämme oikein siistiltä, ja olemme laatoituksiin tyytyväisiä. Nyt laattojen pinnassa on vielä pölyä ja likaa, mutta kuvat antavat kuitenkin osviittaa siitä, miltä talolla tällä hetkellä näyttää.

Eteinen:

 Keittiö:

 Keittiössä laitettiin vesieriste laattojen päälle sille kohtaa, mihin kalusteet tulevat:

 Kodinhoitohuone ja pesutilat:

Toissapäivänä talolle saapuivat väliovet ja saunakamppeet. Välioviksi valitsimme kolmipeiliset valkoiset ovet. Normaalitoimituksessa ovet olisivat olleet peilittömiä laakaovia - kolmipeiliseksi muuttaminen maksoi 30 euroa per ovi. Pesuhuoneen ja saunan oviksi tulevat lasiovet. Eilen saimme ajatuksen, että pesuhuoneen lasioveen voisi kiinnittää vaalean spa-tarran... Lauteet ovat vielä pahvilaatikossa piilossa. Kiuas on Harvian tavisversio, vaikka mietimmekin erilaisia vaihtoehtoja. Loppujen lopuksi tulimme siihen tulokseen, että koska emme ole järin innokkaita saunojia, emme ala saunan suhteen sen kummempia hifistelemään.


Kalusteasentajat ovat saapuneet talolle ilmeisesti tänään illan kynnyksellä, ja he aikovat yöpyä raksalla. Ehkäpä huomenna on sitten näyttää jotain kalusteisiin liittyviä kuvia? Tämän päivän raksatsekkaukset olivat isännän varassa, sillä emäntä on kipuillut 39 asteen kuumeessa (tämä postauskin taitaa olla nyt vähän tämmöistä kuumesepustusta). Hiihtolomamme alkaa ensi viikolla, ja silloin raksalla pitäisi saada omina töinä tehtyä niin teknisen tilan lattian kuin saunan seinienkin käsittely.

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää, mahtavaa kun homma valmistuu nopeasti. Meillä hyvin samanlaiset laattavalinnat, joten sikälikin kiva nähdä tummat lattiat kuvissa. Paranemista! Käykää kurkkaamassa blogiini, meillä muutto uuteen kotiin huhtikuun aikana.

    VastaaPoista
  2. Kivalta tämä kyllä tuntuu, kun alkaa valmista tulla. :) Tummat laatat oli meille "must" jo alusta pitäen, onneksi ei ole tarvinnut katua! Missä osoitteessa bloggailet? (Kun yrittää klikata profiiliasi, tulee ilmoitus, ettei profiili ole saatavilla...)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...