24.3.2013

Kotona ollaan!

Täälläpä sitä istuskellaan iltaa Omassa Talossa. Omassa Kodissa. Muutto sujui livakasti emännän vanhempien ja pikkubroidin avustuksella. Tavarat ovat siis sisällä, mutta talo on vielä aikalailla hyrskynmyrskyn. Ilta ollaan kasattu Ikean kalusteita, viritelty antennia, puuhasteltu valoa makkariin ja tepasteltu onnellisina ympäriinsä. Taidamme olla asuinalueemme ensimmäiset muuttajat - tosin, myös rajanaapuriin tuli tänään huonekalulasteja mutta talonväki ei jäänyt vielä yöksi.

Eilen ei saatukaan kaupungista ruokaryhmää matkaan, sillä varastomiesten puuttuessa myyjät eivät meille tullutta lähetystä löytäneet. Noh, se tulee sitten vähän viivellä ensi viikon aikana, ilmaisella kotiinkuljetuksella onneksi. Keittiö kumisee siis vielä tyhjyyttään, mutta yhdeksi huomisen projektiksi pitäisi ottaa uunin ja lieden käytön opettelu. 

Alkavalla viikolla ei varmasti tule olemaan tekemisen puutetta. Tavaroiden järjestelyn lisäksi pitäisi entinen väliaikaiskämppä siivota, hankkia uusia verhotankoja, siivota pihaa, pesettää mattoja ja niin edelleen. Vaan asia kerrallaan. Nyt keskitymme telkun tölläämiseen ja ensimmäisen yön fiilistelyyn. 

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...