22.3.2013

Sunnuntaina muutetaan!

Onko tämä tosiaan totta? Meidän talomme on siinä vaiheessa, että pääsemme muuttamaan! Eilen paikkoja puunattiin iltakymmeneen asti, ja tänään olimme luuttu kädessä vailla yhteentoista saakka. Nykyisessä kodissa on ehditty pyörähtää vain välitankkauksella. Olo on kolottava ja voipunut, mutta ennen kaikkea innokas. On siellä vielä siivottavaa, mutta joka kolo on nyt suurinpiirtein käyty (siivouspoppien raikuessa) läpi.

Huomenna toimitamme kalustekeikan kaupunkiin, josta mukaan toivottavasti tarttuu (mikäli Ikean tuotteet löytyvät varastosta) ruokaryhmä, nojatuolit, rahi ja lipasto. Ne viedään talolle huomenna, loput huonekalut siirtyvät sinne apuvoimien kera ylihuomenna.

Tämänpäiväisestä Dekon luovutustarkastuksesta jäi hyvä mieli, sillä pääsimme kaikissa asioissa sopuisasti yhteisymmärrykseen. Korjauksia tehdään vielä seuraavien kahden viikon aikana, mutta niiden ei pitäisi suuremmin häiritä meidän eloamme. Tarkastuksen jälkeen hujelsimme ravintolaan, ja juhlistimme lopullista muuttolupaa syömällä mahat pinkeiksi.

Huippu juttu on se, että pääsemme muuttamaan jo nyt, emmekä vasta viikolla 14. Tässä jää sopivasti aikaa puunata entinen asunto luovutuskuntoon eikä kaikkia pienempiä kamppeita tarvitse muuttaa kertarysäyksellä.

Vaikka talolla on jo siistiä ja edustuskelpoista, ei väsynyt käsi jaksanut enää kaivaa kameraa laukusta. Sisäkuvia tiedossa siis vielä myöhemmin, mutta tähän loppuun voisi pläjäyttää otokset alkuviikon ovivaihdoksesta sekä vilautuksen saunasta.

Uusi ovi paikoillaan:

Hei hei, työmaaovi!

Saunan ledejä vasten vaaleaa seinää:

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...