15.4.2013

Isännän ja emännän makuuhuone

Seuraavaksi kuvia isännän ja emännän makkarista. Tarkoituksena on vielä joko ostaa tai tehdä itse sängynpääty, ja kiinnittää sen päälle kaapin syövereissä odotteleva seinätarra. Lisäksi oven takana odottelee isäntäväen pusukuva loppusijoituskohdettaan - telkkarin päälle? Näistä kuitenkin myöhemmin lisää, nyt kuvia makkarin tämänhetkisestä ulkonäöstä:
 
 


7 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää :) ! Tosi kiva muuten tuo vaatekaappien vieressä oleva kapea ikkuna.

  Meillä on sama lipasto, mutta vähän leveämpänä versiona.

  VastaaPoista
 2. Kivan levollinen tunnelma teillä on makuuhuoneessa. Oikein nättiä!

  VastaaPoista
 3. Tuo kristallikruunu on ihana! Mä ihastuin siihen ihan täysin, nyt vaan pitäis saada myytyä idea miehelle. :D Mistä tuommoisia saa?

  VastaaPoista
 4. Kapea ikkuna oli oma lisäys - haluttiin, että valoa tulee sisälle useammasta suunnasta, ja valoa riittääkin pienestä ikkunasta nyt jopa olohuoneeseen saakka. :)

  Kristallikruunu oli itse asiassa isännän hankinta, joka löydettiin Anttilan valo-osaston alemyynnistä. :) Se on Lamp Gustafin Boll-kristallikruunu, jota näyttää löytyvän verkkokaupoista aika helposti.

  VastaaPoista
 5. Oih mikä ristalliruunu!!! Mäkin olen vakuuttunut, että kyllä johonkin huoneeseen pitää vähän bling blingiä laittaa, olen kallistumassa makkariin tai vaatehuoneeseen. Ja nyt aloin miettiä, kun meidän kynnyslistat tulee kromin värisenä vaikka lattia on aika lähellä tuota teidän lattian sävyä. ... pitää ehkä vielä miettiä.

  VastaaPoista
 6. Tuo kristallikruunu on kyllä ollut tosi hyvä ostos. Sitä tulee vieläkin ihasteltua joka ilta ennen nukkumaanmenoa. x) Me ei edes itse asiassa tiedetty, minkä väriset kynnyslistat meille tulee. Nuo valkoiset oli sitten tosi kiva yllätys, tuovat jonkintyyppistä harmoniaa lattiatasoon. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...