22.4.2013

Olohuone

Kun nyt kuvailuvauhtiin tuli päästyä, esitelläänpäs samoilla höyryillä myös olohuone. Takka odottaa vielä testaustaan, emmekä ole päättäneet, asennetaanko sen eteen pelti vai lasi. Ehkä lasi. Verhot ovat edellisten kotien peruja - nykyisille tangoille olisi tarkoitus katsella muhkumpia kankaita sitten ajan kanssa. Olohuone on tuntunut käytössä ihanan tilavalta. Itsemme suunnittelemat kattohalogeenit antavat sopivasti kohdevaloa mm. takalle, seinätarralle ja nurkkanojatuolille. Olohuoneen fiilis muuttuu vuorokauden mukaan: aamulla se kylpee valossa, päivällä tila näyttää kuulaan valoisalta ja illemmalla valot antavat huoneeseen pehmeyttä ja lämpöä.10 kommenttia:

 1. Kaunista,kaunista on.Pisti silmää tommonen että eikö takan edessä pidä olla pelti tai joku tossa lattialla.

  VastaaPoista
 2. Takka-asiasta mainitsin postauksen alkupätkässä: "Takka odottaa vielä testaustaan, emmekä ole päättäneet, asennetaanko sen eteen pelti vai lasi. Ehkä lasi." :)

  VastaaPoista
 3. Oi, onpa kaunista! Haluutko tulla meillekin sisustamaan ja siivoamaan... ;) T. Aino G. (ja muuten osuva huoneentaulu teillä tuosta aiheesta, että ystäviä ei aina näe, mutta täällä ollaan silti! Jospa kesällä nähtäisiin.)

  VastaaPoista
 4. Aino, voin mielelläni tulla teille sisähommiin, jos sinä tulet sitten hoitamaan meidän pihat kuntoon! ;) On nimittäin semmoinen vellimaa tuolla ulkona, että huhuhhhhhuhh. Jos kesällä vaan päivämäärät passaa, niin messissä ollaan. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tunnelma <3 !

  Montako halogeenispottia laitoitte olkkariin (ja miten iso teidän olkkari on? Terv. nimim. valaistussuunnitelma tekeillä...

  VastaaPoista
 6. Meidän olkkarissa on neliöitä 28,5, ja spotteja laitettiin kahdeksan kappaletta kaksinappisen kytkimen taakse. Ei noita valoja kyllä mitenkään osannut kuvitella livenä, tuurillaan sattuivat hyvin! x)

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Hyvän kokoinen olkkari teillä! Meillä ruokailutila-keittiö ja olkkari avonaisena tilana ovat 59 neliötä ja spotteja on siellä nyt 22. Toivon, että riittävät...

  VastaaPoista
 8. Kyllä ainakin minusta äkkiseltään vaikuttaisi, että 22 spottia riittää. :) Meillä on spottien lisäksi paikat myös "tavallisille" lampuille, mutta nyt ainakin tuntuu, ettei niille ole tarvetta. Sijoitteluhan se vaikuttaa myös spottien riittävyyteen. Meillä kaikki tulivat tasaisin välimatkoin suorakulmion muotoon.

  VastaaPoista
 9. Mikä maalisävy teillä on seinissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkkarin vaaleanharmaat päätyseinät on maalattu Tikkurilan Ketju (F428) -sävyllä, valkoiset seinät Jääruusu (J503) -sävyllä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...