14.4.2013

Rakenna ja asu 2013


Eilinen päivä hurahti Kuopiossa messuillen. Mukana oli emännän sisko miehensä kanssa, jotka aloittavat oman hirsitalonsa rakentamisen lähikuukausina (alkuvaiheen pohjatyöt valmistuivat jo syksyllä). Odotukset messujen suhteen eivät olleet kovin mittavat, tarkoituksena oli lähteä fiilistelemään raksajuttuja ja saada mahdollisesti vinkkejä tulevan kesän pihasuunnittelua varten.
 
Olihan tuolla esittelijöitä laidasta laitaan, mutta jotenkin messufiilis jäi laimeaksi. Kaikki näytteilleasettelijat eivät olleet kovinkaan innostuneita ottamaan kontaktia potentiaalisiin asiakkaisiin - nämä pisteet tuli ohitettua melko nopeasti. Onneksi hallista löytyi kuitenkin myyntihaluisiakin esittelijöitä, joiden tuotteisiin tutustuessa aikaa hurahti enemmänkin. Hirsitaloaan aloittelevien raksalaisten mukana tuli tutustuttua lähemmin mm. lämmitysratkaisuihin, pintamateriaaleihin, takka-/uunivalikoimaan sekä esimerkiksi pesutilojen viemärisysteemeihin. Oli ihan mukava miettiä jonkun muun talojuttuja, omaan raksaan liittyvä ähky kun on vielä melko korkeissa lukemissa. Sellaista oloa ei tullut, että "Voi että, oltaisiinpa älytty tehdä noin!", vaan pikemminkin "Huh, enää ei tarvitse noita miettiä". Se on toki myönnettävä, että jossain alitajunnan syövereissä muhii jo ajatus seuraavan talon rakentamisesta ja tuo ajatus kasvoi messuilla hiekanmurusen verran isommaksi. Piha- ja puutarha-alue ei ollut messuilla kovinkaan suuri, eikä sieltä jäänyt käteen juuri mitään omaa pihasuunnittelua auttavaa.
 
Märän ja pilvisen päivän ohjelmaksi messuilu oli ihan OK ohjelmavaihtoehto. Tapahtuma on avoinna tänään vielä klo 17 saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...