4.4.2013

Roskalähetys

Tänään saimme pihaamme vaihtolavan raksaroskia varten. Raksailuaikana roskia on viety vain pari kertaa peräkärryllä kaatopaikalle, joten jätekasa on saanut kasautua ruhtinaallisiin mittoihin. Aloittelimme lavan täyttämistä päivällä töiden jälkeen, ja jatkoimme hommaa yönkähmässä (valmista tuli kellonlymällä 23.43). Kyllä rojua riitti! Oletettavasti saimme jotakuinkin kaikki roskat tongittua lumimassojen alta. Mikäli piiloon vielä jäi joku nyssäkkä, ne luultavasti saadaan pilkottua normaalin kotitalousjätteen mukana menemään.

Roskat lavalla...:

...ja pressu paikoillaan:
 

Vaihtolavaa tullaan noutamaan jo huomenna, eli roskaprojektille ei jäänyt tätä päivää enempää aikaa. Yönkähmässä tehty lopettelu johtui siitä, että meillä oli käymässä iltavieras, Dekon työpäällikkö. Hän viipyi kylässä reilut kolme tuntia, josta tunti meni pyykinpesukoneen hanan asennukseen sekä kylppärin/saunan valojen modaukseen. Loppuaika istuttiin, turistiin ja kahviteltiin. :) Edelleen pitää hehkuttaa Dekon asiakaslähtöisyyttä; hommat hoidetaan reilusti ihminen ihmiselle.

Emännällä on meneillään kolmen päivän koulutus- ja kokousputki kaupunkiin, joten päivät ovat tavallista intensiivisempiä reissuamisen ja työtuntien venymisen vuoksi. Lähipäivinä olisi kuitenkin tarkoitus alkaa kuvailemaan valmiita huoneita ja laittaa niitä tänne näytille. Ihan kaikki ei ole vielä lopullisten suunnitelmien mukaisessa kuosissa, mutta tuskinpa tuo nykyhetken kuvapäivityksiä estää!

Nyt pitäisi kuitenkin alkaa rauhoittumaan unimaille. Nukahtaminen ei varmasti tuota ongelmia, sen verran tehokasta treeniä roskien kaivaminen lumesta, nostelu ja nakkelu oli. Aamulla taas baanalle ja uutta oppimaan! Palataan!

(P.S. Matkahuolto toi tänään General-valaisimen, jee! Sen sijaan epäjee Maskulle: Joo, ruokapöytä ja tuolit tulivat kyllä eilen, mutta tänään särkyi jo ensimmäinen tuoli! Tämä on niin surkuhupaisaa, että matskua alkaisi riittää jo vitsikirjaksi asti...)

1 kommentti:

  1. Melkoinen tsemppaus kun yömyöhään asti melkein jaksoitte siivota! Mutta voi harmitus tuota Maskua :/.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...