6.4.2013

WC

On aika aloittaa talomme esittelykierros, jonka starttivuoro menee WC:lle. Kuten muuallakin talossa, WC on perusväritykseltään vaaleaa ja harmaata. Takaseinällä oleva ikkunakarmi on emännän suvun kotipaikalta - lienee ollut joko savusaunassa tai savupirtissä, sillä puuosat ovat noen mustaamat. WC:n taso on muista talon tasoista poiketen mallia Silver. Nappivalinta isännältä!


Lavuaarin alla olevien allaskaappien väliin on jätetty tilaa vesi- ja viemäriputkille...:

 ...väliin jäävään tilaan mahtuivat juuri sopivasti fööni ja suoristusrauta roikkumaan:

3 kommenttia:

 1. Ihanan tehokasta tilankäyttöä tuossa allaskaapissa!! Ja hieno idea, varmasti joku tulee tän postauksen jälkeen tekeen samanlaisen ratkasun allaskaapin kans! :) (Meille on tulossa laatikot, mutta nyt kyllä nakkasit niin tilaihmeen, että jopa "minä, laatikoiden vannoutunut palvoja" harkittee allaskaappeja..?!!? Jaiks! :D

  VastaaPoista
 2. Hei, onko teillä nuo vessan kalusteet sitä kosetussuojattua materiaalia? jota sai vain valkoisena..muistatko vielä, tuliko WC:n seinän laatoituksesta lisähintaa?
  Kivan ja selkeän näköinen WC, kyllä tuolla kelpaa istuskella!:)

  VastaaPoista
 3. Minua on aina häirinnyt seinällä roikkuvat hiuslaitteet. Nyt ratkaisu tuli vähän vahingossa, sillä itse emme allaskaappeja suunnitelleet, vaan versio on Domuksen käsialaa. Kaapit nähtyäni päätin kuitenkin heti hyödyntää välitilan kuvatulla tavalla. :)

  WC:n kaapinovet on ihan perinteistä huonekalulevyä (jossa värivaihtoehtoja oli useampia) ja taso laminaattia. Eivät ole siis erikseen kosteussuojattua materiaalia, mutta kyllä noiden pitäisi jonkun verran kosteutta ja kolhuja kestää.

  WC:n laatoitukseen meni jokunen kymppi lisähintaa. WC:n laatoitusta ei muistaakseni Dekon peruspakettiin kuulunut, ja valitsemamme Muretto-laatta on vielä vähän tyyriimpää kuin perusvalikoiman laatat. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...