9.5.2013

Kulmamakkarit

Esittelykierros jatkukoon. Talomme pienemmät makkarit sijaitsevat koillis- ja lounaskulmissa. Kuten muualla talossa, näihinkin huoneisiin on pyritty luomaan rauhallinen ja selkeä fiilis. Enempää kuin kolmea makkaria ei oltaisi kyllä taloon tarvittu, onneksi neljäs hävitettiin pohjakuvasta. 

Näiden huoneiden vaatekaapit toimivat hyödyllisenä lisävarastotilana - nyt ainakin tuntuu, ettemme me mitään vaatehuonetta (sitähän ei taloon tullut) tarvitsekaan. Isommassa pikkumakkarissa on kuin nakutettuna "syvennys" musisointitarvikkeitamme varten, isäntä kun on haka soittamaan kitaraa ja emäntä on lähes koko elämänsä pimputellut pianoa (piano on tosin tällä erää vielä sähköinen versio, oikea malli odottelee emännän kotipaikalla). Makkarit toimivat paitsi harraste- ja vierashuoneina, myös majapaikkoina isännän jälkikasvulle täällä ollessaan. Pöytien ääreen pitäisi hankkia vielä tuolit, mahdollisimman selkeät ja kauniit sellaiset. Toistaiseksi silmiimme ei ole sattunut sopivia...

1 kommentti:

  1. Kaunista ja harmonista, hyvin samaa tyyliä kun teidän kotin muutenkin :) . Tosi kivasti olette jo saaneet sisustettua, vaikka muutosta onkin vasta vähän aikaa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...