8.5.2013

Pientä kivaa terassille

Nyt voi jo sanoa kesän olevan kynnyksellä, voihan? Sen kunniaksi emäntä ei malttanut olla kaappaamasta kauppareissulta mukaan paria puksipuuta ja timanttituijaa etuterassin piristykseksi. Myös yksi oliivipuu sekä muutama krysanteemi hujahtivat matkaan.

 
Jäät lähtivät maanantaina:

Dekon työpäällikkö kävi tänään piipahtamassa - teki pari listoittajalta jäänyttä pikkuhommaa ja istui kahvipöydässä. Vierailun jälkeen oli ohjelmassa pieni testikierros sokkelin oikaisulaastin kanssa. Ihan nopsasti pinta silisi, mutta note to myself: älä koskaan enää tee laastihommia ilman hanskoja! Sokkelin kanssa taidamme sittenkin päätyä rouhepinnoitteeseen. Perehdyimme tarkemmin pinnoitteen riittävyyteen, eikä sitä todellakaan pitäisi mennä niin paljoa kuin rautakaupan myyjä ennusteli. Mitä lie horissut.

Nyt kuitenkin taitaa olla edessä hommista vapaa viikonloppu, ohjelmassa on nimittäin mm. jaliksen sarjapeli ja reissuamista. Eikä taitaisi sääkään antaa hommiin valtuutusta. Ensi viikolla on blogin myötä tiedossa pientä kivaa, mutta siitä sitten aikanaan... ;)

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä kesäisiltä nuo terassikuvat!

    Onko teillä järvimaisemat omalta tontilta? Vau!

    VastaaPoista
  2. Etuterassi saa päivän aikana kivasti aurinkoa. Kun siinä istuksii, sulkee silmänsä pihakaaokselta ja rajaa mielensä vain terassille, tulee jo leppoisa kesäfiilis. :)

    Jep, järvenranta on parinsadan metrin päässä ja postauksen järvikuva on otettu meidän takaterassilta. En suostunut harkitsemaankaan sellaista tonttia, josta ei olisi näkynyt vettä. :D Nyt sitä näkymää on kyllä yllin kyllin, enempää ei osaisi toivoakaan.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...