15.5.2013

Sauna ja kylppäri

Talomme huoneet on nyt tämän postauksen myötä käyty kertaalleen läpi. Niihin voi klikata blogin sivupalkistakin, mutta tässä vielä huoneet listattuna. Klikkaamalla aukeaa postaus kustakin tilasta.


Nyt siis briiffausta ja kuvia saunasta ja kylppäristä. Saunan seinät vetelimme vaaleiksi, ja väri tuo hurjasti tilantuntua. Vaikka ajatus lauteidenkin vaalentamisesta kytee koko ajan päässä, siihen hommaan emme ole vielä ehtineet. Saunan ledit tuovat seiniin kivaa vaihtelua, ja niiden sijoitteluun olemme olleet tyytyväisiä.

Kylppäriä pienensimme alkuperäisestä pohjakuvasta, sillä halusimme lisäneliöitä kodinhoitohuoneeseen. Ratkaisu oli järkevä, sillä mihinkäpä neliöitä olisi kylppärissä tarvinnut - meille kun ei edes laitettu wc-pönttöä kyseiseen tilaan, koska emme sitä sinne halunneet sijoittaa. Kylppäristä löytyy valkeaksi tuunatut bambutikkaat, joihin on kätevä laittaa pyyhkeitä kuivumaan. Yhtäkään seinäkoukkua emme ole vielä kylppäriin laittaneet saati tarvinneet. Pesutilasta löytyy myös korkeaan ruukkuun istutettu pähkinäpuu. Ruukku etsiskelee vielä paikkaansa, mutta toistaiseksi se on majoittunut tikkaiden viereen.


15 kommenttia:

 1. Vaaleat seinät näyttävät raikkailta. Mukavaa vaihtelua niille tummille saunoille, joita viime aikoina on nähty niin paljon.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköistä! Onko vaikea pitää puhtaana suihkun takana olevaa harmaata osaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa justiinsa toissaviikolla jynssäsin pesuhuoneen kaakelit, ja ihan hyvin tuntui harmaatkin puhdistuvan. Eivät kerää likaa sen kummemmin, kun kivikuviointi on aika matala. :)

   Poista
  2. Hei. Käsittelittekö saunan katon samalla aineella kun seinät vai tuliko katto valmiiksi vaaleana?

   Poista
  3. Moi! Katto on käsitelty samalla Sauna Supilla kuin seinätkin. Eli kaikki oli ensin puunväristä. :)

   Poista
 3. Saunan oven lasi on ilmeisesti harmaa? Saiko ovea valkoisilla karmeilla ja valkoisella nupilla vai oletteko maalanneet ne itse? Meillä just saunan suunnittelu Deko-talossa meneillään ja sun blogista löytyy ihania ideoita :) sulla on kyllä loistava maku!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lasi on tuommoinen tummanharmaa. Karmit ja nuppi oli ihan perinteiset puunväriset, mutta sutaisin maalata ne samalla Sauna-Supilla kuin saunan seinätkin. Meidän oma valvojamme yritti ylipuhua maalaamaan osat kirkkaalla venelakalla, mutta onneksi pidin pääni. Hyvä tuli ja hyvin ovat kestäneet. :) Jos mietitte saunaan ledejä, niin ainakin vaaleassa saunassa vähempi on parempi - meidän sauna tuntuu melko kirkkaalta nyt kun ledejä on 8 kpl.

   Poista
 4. Hei! Oliko tämä teidän sauna Dekotalon vakiosauna? Jos ei, niin mitä olitte muuttaneet ja mitä siitä tuli lisähintaa? Todella kaunis sauna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Jep, täysin vakiosauna on! Ainoastaan valaistusta on pikkuisen muutettu - lauteen alle sijoitettu lamppu poistettu ja kahdeksan ledin sarja lisätty kattoon. Siitä ei tainnut tulla kummoista kustannusta. :) Seinät ja katon vedin itse valkoisella Sauna Supilla.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! Sauna on kyllä niin hieno! Ollaan miettimässä Dekotaloa meidän talotoimittajaksi ja tällä hetkellä ollaan ajateltu samanlaista saunaa kuten kesän asuntomessuilla oli Deko 159:ssä (meillä kylläkin rakennusprojekti ei ole vielä edes lähtenyt käyntiin, vasta odotellaan että tonttia aletaan rakentaa) Mutta nyt varmasti aletaan harkita ihan vakiosaunaakin kun tämä teidän on niin hieno. Ehkä se on hyvä miettiä asioita jo näin hyvissä ajoin!;D

   Poista
  3. Minusta tämä vakiomallikin on ollut ihan hyvä. :) Päätettiin, että saunaan ei mitään lisähipleitä muuteta, vaan käytetään ne rahat sellaisissa kohteissa, missä oleskellaan enemmän ja jotka ovat enemmän katseiden alla. Hennan perheen sauna on kyllä mukava, en ihmettele jos harkitsette vastaavaa! <3 Mutta kannattaa ehdottomasti suunnitella hyvin etukäteen kaikki mahdollinen - raksa-aika on niin kiivas, ettei sitten enää välttämättä sellaisia muutoksia saa tehtyä, joita olisikin huomannut haluavansa. :)

   Poista
 5. Hei,

  Todella hieno ja freshi kokonaisuus. Meille on suunniteltu jotain hyvin samantapaista, mutta suihkun taakse pitäisi saada vielä tehosteseinää. Muistatko vielä, mikä tuote tuo teidän harmaa on? Tässä on viikonpäivät etsitty ja tuo on selvästi hienoin vastaan tullut :)

  -Jari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä, Jari! :) Suihkuseinän tehosteraita on tehty Muretto Perla -laatasta. Siitä on saatavilla myös tummempi Antrasiitti- sekä vaaleampi Natural-sävy. Myös joitakin ruskehtavia sävyjä taitaa myös olla saatavilla. :) Tsemppiä laattaruljanssiin!

   Poista
  2. Kiitoksia paljon tiedoista ja tsempistä. Tuntuu olevan suhteellisen stressaavaa puuhaa tämä.. vaikka kivaakin kyllä.

   -Jari

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...