15.6.2013

Looking for the light

On aika hankkia olohuoneen kattoon spottien kaveriksi kaksi tunnelmallisempaa valaisinta. Vaan voi valinnanvaikeutta! Jotain vaaleaa, tyylikästä, roikkuvaa, kodikasta, kainosti blingiä, kromia, kristallia ja pehmeyttä valaisimista pitäisi löytyä, mutta lähteäpä sitten valkkaamaan juuri sitä oikeanlaista. Eikä hintakaan saisi olla liian suuri.

Voisikohan joku näistä täyttää kriteerit?

Mikäli hinnalla ei olisi väliä, valkkaisimme olohuoneeseen suurella todennäköisyydellä kaksi Markslöjd Bellinga -valoa. Haavekollaasin ensimmäisen rivin vaihtoehdot menevät kuitenkin ohi hintakriteereistä, joten valon on löydyttävä alempien rivien vaihtoehdoista tai vastaavista. Ee oo heleppoo. Nyt saa ehdottaa, vinkata ja esittää mielipidettä! Mikä olisi hyvä? :)

Alkuperäiset kuvat: *  *  *

3 kommenttia:

  1. Muutamat nuista on vähä sen näkösiä että niitä on "kaikilla". Tuo "Brilliant Flexagou(?)" on aika kivan ja erikoisen näkönen: rouhee mutta kuitenki pehmee, kantikas mutta kuitenki jotenki pyöree, kirkas mutta vivahteikas, toooosi kiva :) Hintaa en muuten käyny kattoon ollenkaan..

    VastaaPoista
  2. Mua ei haittaa vaikka unelmalamppu oliskin "kaikilla", sillä tärkeintähän on mikä itseä miellyttää :). Ja vaikka blogimaailmassa joku juttu oliskin yleinen, ei se sitä tosielämässä oo - ainakin mun lähipiirissä ei kukaan oo kiinnostunu satsaamaan kotiin tämäntyyppisillä jutuilla. Itse tykkään kollaasista eniten tosta Aneta Vendela -valosta, jotenkin herkkis!

    VastaaPoista
  3. Jollain tavalla tuo alarivin keskimmäinen vaihtoehto on alkanut miellyttämään. Vaan voi olla, että päätöstä pitää vielä kypsytellä hetkinen. :D Totta on kyllä tuo, että blogimaailmassa yleiset valinnat ei sitten normikodeissa kovin yleisiä olekaan. Mutta pääasia että itse tykkää, oli kyseessä mikä asia tai valinta tahansa. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...