10.6.2013

Sängynpääty


No nyt on isännällä ja emännällä kauan odotettu sängynpääty! Siitä tuli juuri sellainen kuin pitikin, ja täysin itse tehden. :)  Eikä tullut kalliiksi - kustannuksia toi ainoastaan 35,80 € maksanut verhoilukangas, joka kiinnitettiin pintaan. Runko on tehty raksalta jääneistä ylijäämäpaneeleista ja pintakankaan alla oleva pehmuste on tarpeettomaksi jäänyttä kuplamuovia. Nikkaroinnistakin olisi laittaa muutama kuva, mutta katsoo nyt kirjoittaako siitä vielä omaa postaustaan... Sängynpääty on noin 168 cm leveä ja 120 cm korkea. Pääty tuo mukavasti ryhtiä ja muhkeutta sänkyyn, vai mitä olette mieltä?

7 kommenttia:

 1. No kyllä passaa, hyvin käy pääty sängyn kanssa yksiin! :) Oliko urakka suuritöinen? Ja kuinka leveä teidän sänky on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hommaan meni kaikkinensa ehkä nelisen tuntia. Ei siis kovin suuri homma. :) Meidän sänky on leveydeltään 160 cm, ihan perinteinen jenkkisänky.

   Poista
 2. Hei kyselin aiemmin teidän laminaatistanne. Kuvailusi ja olohuone-postauksesi perusteella lähdin tsekkaileen laminaatteja ja valinta osui täysin samaan. On varmasti upea ja juuri oikeanlainen makuuni!

  Olisiko sinulla antaa vinkkejä kylpyhuoneeseen shampoopullojen jne säilytykseen? Meille ei ole tulossa mitään syvennystä seinään, mutta haluaisin jonkun paremman ja tyylikkäämmän ratkaisun kuin ruman hyllykön purnukoille suihkun nurkkaan. :D Meillä on samassa tilassa kaappeja ja pieni tasotila... Ajattelin ehkä hyödyntäväni näitä vaikka eivät olekaan ihan siinä suihkun nurkassa.

  Aurinkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että laminaatti osui ja upposi! :)

   Kylppärin säilytysratkaisuja olisi kyllä tarpeen miettiä meilläkin. Nyt olemme ratkaisseet purnukka-asian niin, että suihkutelineeseen on nostettu vain päivittäisessä käytössä olevat muutamat purkit. Harvemmin tarvitut majailevat kodinhoitohuoneen alakaapissa. Jos lähtisi miettimään sellaista ratkaisua, jossa purnukoita olisi enemmän saatavilla, liputtaisin varmaan ensiksi jonkintyyppisen koriratkaisun puolesta. Meillä kylppäriin mahtuisi kompakti penkki, jonka päähän voisi laittaa esim. vanhaa perunalaatikkoa mukailevan pikkulootan, johon purkit voisi järkevästi sijoittaa. Miksei kori voisi olla lattiallakin tai jonkin muun tason päällä. Yksi vaihtoehto olisi sellaiset tikaspuut, joiden puolat olisivatkin pieniä hyllytasoja. Tällaisista tikkaista haaveilin kylppäriin jossain vaiheessa, nyt siellä on sirommat bambuversiot pyyhkeitä varten. Jossain muistan nähneeni kylppärissä tiikkisen puuhyllyn. Se voisi olla myös tyylikäs ratkaisu, jos vaan sopii laattojen ja tunnelman kanssa yhteen. Tiikkihylly voisi olla ylväästi katsekorkeutta ylempänä. Itse haaveilen vielä hankkivani samaa sarjaa olevia lasisia pumppupulloja, joihin kaupan purnukat voisi tyhjentää. Näyttäisi tököttirivistöt yhdenmukaisilta. :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Kyllä vaan sängynpääty tuo kivasti ryhtiä makuuhuoneeseen. Ilman sitä sänky näyttää usein vähän orvolta. Komea tyynykasa muuten, kyllä tuonne kelpaa sukeltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa vetäisin pienet aamupäikkärit tyynykasan keskellä. :) Mukava pesäfiilis tulee kasaan hautautuessa.

   Poista
 4. Erittäin kutsuva pesä, pääty on hieno! Ja hyvä idea toteutuksessa. Kuplamuovia en olisi itse edes tullut ajatelleeksi :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...