26.6.2013

Verhot vaihtoon


Vihdoinkin olohuoneen entiset rimpulaverhot (löytyvät mm. olohuone-postauksesta) saivat vaihdokit tilalleen! Talon valmistumisesta asti oli suunnitelmissamme hankkia entisten kotien verhojen tilalle muhkummat rengasverhot, mutta asia hoitui kuntoon vasta nyt. Verhoja tuli metsästettyä tovi jos toinenkin, eikä mieleisiä meinannut löytyä. Ellokselta kuitenkin osuivat silmiin nämä, jotka passaavat sopivasti hakemaamme tyyliin. Kangas on kivan raskasta, vähän kiiltävää ja jollain tavalla ylellistäkin. Samoja verhoja tuli tilattua kerralla useampi paketti, joten samanlaiset löytyvät nyt myös isännän ja emännän makkarista. Koska verhotankomme eivät ole millään standardikorkeudella, 250 cm pitkiä verhoja piti lyhennellä pyöreät viisi senttiä oikeaan mittaansa. Rimpulaverhojen korvaajat tuovat olkkariin tervetullutta pehmeyttä.


Kuvissa näkyvät tähtikuosinen rottinkiarkku ja valkoinen kranssi kotiutuivat Kalajoen reissultamme, kun teimme matkalla pitstopin Ylivieskan jättimäiseen Kärkkäisen tavarataloon. Sisustusosasto oli suuri, ja sieltä olisi halunnut kahmia kaikkea mahdollista ihanaa matkaan! Kohtuus oli kuitenkin tällä kertaa mukana, ja mainittujen hankintojen lisäksi kotiimme matkasi vain jättisuuri lyhty. Kalajoella kelit suosivat ja majapaikkamme sijaitsi aivan merenrannalla, hurmaavissa maisemissa. Aamuyön hetkellistä auringonlaskua oli huippua päästä katsomaan omalta parvekkeelta. :)


Olemme muuten vähitellen aloittaneet oman osuutemme pihapiperryksestä, josta todisteena kädet ovat saaneet mukavat rakkulat. Olemme muun muassa rajanneet sepelialuetta mullista, haravoineet multa-alueita ja rapsutelleet etupihan kalliota näkyville. Aikansa piha ottaa, mutta hyvä siitä tulee! Painetta hommien edistymisestä emme aio hankkia, vaan puuhastelemme ulkona silloin kuin mieli tekee ja sää on otollinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...