11.7.2013

Viikon saldo

Viime päivät ovat olleet varsin buukattuja, sillä ohjelmaan on mahtunut pari päivää lähilomailua Kuopiossa, Viinijuhlia, kesäteatterikauden korkkausta, pyörähdys kotikonnuilla, reissu Varkauteen ja ennen kaikkea pihahommia. 

Päätimme olla mukavuudenhaluisia ja tilasimme pihalle viisikymmentä kuutiota multaa. Emännän vanhemmat toivat avuksi traktorin oheisvälineineen ja olivat emännän pikkubroidin kera pari päivää talkoilemassa. Sen päälle teimme itse pari tiivistä uurastuspäivää ja nyt alkaakin olla valmista - juuri sopivasti ennen tämänpäiväisiä sateita. (Postauksen pihakuvat on otettu keskeneräisissä vaiheissa; täysin valmiista luvassa otoksia sitten, kun nurmi alkaa pilkottaa.)


Piha-alueet ajettiin hankmolla ja lanalla, harattiin, rajattiin, istutettiin siemenet ja jyrättiin tiiviiksi. Työskentelykelit olivat mahtavat, välillä meni ihan bikinihommiksi. :) Sopivissa väleissä pidimme rantsutaukoja ja heitimme talviturkit kotimme läheisyydestä löytyvällä lammella.


Nyt alkaa olla kepeä olo, sillä vihdoin ja viimein pääsemme nautiskelemaan valmiista kotiympäristöstä! Enää ei tarvitse kuin järjestellä muutamat irtotavarat pihalta paikoilleen ja sitten ainoa hommamme onkin seurata, kuinka nurmi lähtee kasvamaan (istutuksia mietitään vasta syksymmällä). Mikä parasta, loma vielä jatkuu, jatkuu ja jatkuu. Tarkoituksena on mm. aloittaa intensiivinen kesäteatterikierros, käydä paikallisilla Olusilla, suunnata vähän pidemmälle lomanviettoon sekä ottaa ohjelmaan muitakin kesäisiä aktiviteetteja. Niistä kuitenkin tuonnempana, nyt naatittaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...