30.8.2013

Ilmettä saunaan

  Jotain pehmeää, jotain valkoista, jotain raidallista, ja kyllä - jotain napillista. Näistä elementeistä saimme nopsasti lisäilmettä saunaan. Tarve saunatyynyjen hankinnalle syntyi ihan käytännön kysynnästä: jotain pehmoista oli niskan ja pään tueksi mietittävä. Kuin luojan oikusta, näissäkin tyynyissä on nappeja! Alkaa jo vähän huvittaa tämä nappiristiriita; toisaalta ne eivät istu omaan makuun ollenkaan, mutta toisaalta niistä huomaa sittenkin tykkäävänsä. Saunakiulu ja -kauha on maalattu itse valkoiseksi ja ne mätsäävät tekstiileihin nyt ihan kivasti. Enää sauna ei tunnu liian valoisalta, vaan jotensakin kutsuvan raikkaalta. Silmä on jo tottunut puunvärisiin lauteisiin, vaikka aluksi oli suuri kytö maalata nekin valkoiseksi.

10 kommenttia:

 1. Hei, millä olette käsitelleet saunan seinät--vai ei kai ne luonnostaan niin vaaleat ole? :)
  Kauniin raikkaat värit, mä tykkään. Nyt on vielä vallalla mustat saunat, mutta mun mielestä savusauna on sitten erikseen..makuasioista ei sovi kiistellä ja varsinkaan sisustusmakuasioista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinät on käsitelty valkoisella Supi Saunavahalla. :) Muistaakseni kolmeen kertaan piti ainetta levitellä, jotta pinta oli tarpeeksi vaalea. Joo, makuasioista ei tosiaan voi vääntää kättä. :D Itsekin tykkää välillä sanoa tummissa ja hämyisissä saunoissa, mutta kotona tämä vaalea on ihan kiva. Ja jos kirkkauteen kyllästyy, tästä on helppo vaihtaa tummempaan kuosiin.

   Poista
 2. Hei tyynyt on oikein hyvät napeilla tai ilman....itse asiassa oikein hyvät nappien kanssa! :-) Hyvältä näyttää siis. Kunhan itsekin jaksaisi laittaa saunaan mukavia tekstiilejä, voisin väittää,että saunomisesta tulisi näin ollen vielä mukavampaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näillä selkeä vaikutus oli saunomiseen, heti oli mukavampi löylytellä kun oli pehmeää pään ja takamuksen alla. :D

   Poista
 3. Kaunis sauna! Yksi kysymys: nariseeko teidänkin saunanne lauteet todella kovasti? Meillä nimittäin narisee. Niin ja siis meillä myös Dekotalo ja lauteet näyttäisivät olevan samanlaiset kuin teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootas, pitää ihan hetki miettiä. :D Kyllä ne taisi alkuun niristä ja narista, mutta nyttemmin ovat asettuneet hiljaisiksi. Vaikka lauteet ovat ihan peruskamaa, niin ihan tyytyväisiä ollaan niihin oltu. :)

   Poista
 4. Kutsuvan näköinen sauna! Mistä/minkä merkkiset tekstiilit ovat? Hieno oivallus tuo kiulun maalaaminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstiilit on napattu Maxista, ovat Kotikullan Sauna-tuotteita. Itse vierastan tällaisten tuotteiden kohdalla kallista hintalappua - mitä edullisempi, sitä parempi. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...