8.10.2013

Ensimmäiset tulet takassa


We did it! Eihän tuosta muutosta mennytkään kuin reilu puoli vuotta. Nyt ovat kuitenkin takan ensimmäiset liekit hiipumassa. Vähän jänskätti, kuluuko ilta savujälkiä siivotessa, mutta onneksi ei. Saana-takkamme tupsautti aluksi pienet aromit ilmoille, mutta lähti sitten vetämään mallikkaasti. Tästä lähdemme suurentamaan polttomääriä, takkatuli kuulukoon tästä eteenpäin syksyisiin iltoihimme. :)


8 kommenttia:

 1. Kaunis takka teillä:) Ja takkatulta voisi ihailla loputtomiin, oih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jep, elävän tulen katseleminen on kyllä lumoavaa!

   Poista
 2. Takkatuli on varma syksyn merkki. Ihanaa tunnelmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, heti tulee vahvempi syksyfiilis kun nurkasta kuuluu rätinää. :)

   Poista
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Takka on super-kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykätään takasta, se on tuommonen söpö. Itse halusin siihen alun perin valkoiset kaakelit, mutta isäntä sai suostuteltua harmaaseen kuosiin. Eikä kyllä kaduta yhtään! :)

   Poista
 4. Onnittelut takan korkkauksen johdosta! Me ollaan nyt asuttu n. viisi kuukautta meidän kodissa ja takan sisäänajo on vielä tekemättä... Tuntuu jotenkin ylivoimaselta... Ehkä tulevana viikonloppuna. Tai sitä seuraavana ;) Pitäisi kyllä ryhdistäytyä, koska vaaravalla takalla voi aika helposti säästää sähkölaskuissa. Ja koska olen kotona meidän pikku-pirpanan kanssa niin voisin täällä päivisinkin sytyttää valkeat :) Takka on kyllä ihana tunnelman luoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu tunne! Jotenkin tuohon tulien sytyttämiseen muodostui korkea kynnys, jonka kanssa vatuloitiin ikuisuus! Puut olivat kuivumassa ja odottamassa tulta hyvän tovin. :) Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...