17.10.2013

Etuterassin syyskanervat

 Kanervat, havuja ja tulta lyhdyissä. Siinä hieman syysilmettä etuterassille. Meillä on vuosi sitten pidettyjen raivaustalkoiden myötä edelleen jäljellä huima kasa koivupöllejä. Pari niistä pääsi nyt ulko-oven viereen hyötykäyttöön, kun kanerva-astiat kiipesivät niiden päälle nököttämään.

Takaterassi taitaa olla fiksuinta jättää tyhjäksi, sillä viime talvi opetti kuinka lumi kiitää haipakalla peltoa pitkin takaovelle ja kinostuu hetkessä terassille. Meillä tuskin tulee luotua takapihan puolelta lunta, joten jos sinne jotain asetelmia laittelisi, ne hautautuisivat auttamatta pois näkyvistä. Panostettakoon näissä siis pelkästään etupihan puolelle. :)

Syysloma on taittanut nyt puolivälinsä, mutta ei haittaa! Meillä on loppulomaksi hauskoja suunnitelmia, jotka hämärtävät edessä häämöttävät työt takuuvarmasti pois muistista. Hyvää lomanjatkoa muillekin vapaitaan viettäville! :)

2 kommenttia:

  1. Kanervat + ruukut ja koivupöllit <3 KAUNISTA!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin keksi jotain käyttöä koivupölleille. :) Mitähän tekisi niille lopuille metsänreunassa rojottaville, joita on vielä monia kymmeniä...? :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...