10.10.2013

Haaste #1

Emäntä on saanut viime aikoina pari haastetta, joista tämä ensimmäinen on saatu Heinässä heiluvassa -blogin Lauralta - kiitos! Näihin taitaa olla paras vastata poikkeuksellisesti minä-muodossa. :)

Haasteen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, jolta haasteen sait
2. Vastaa annettuihin kysymyksiin
3. Keksi 11 uutta kysymystä, jotka haluat antaa seuraavalle
4. Valitse viisi blogia, joilla on alle 100 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa

Omat vastaukset Lauran kysymyksiin:

1. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen? Tarve dokumentoida ja tallentaa oman talon rakennusprojekti. Ajan edetessä tähän bloggailuun on jäänyt koukkuun - raksajutut vain ovat vaihtuneet kotoiluun. :)

2. Millaisia blogeja tykkäät lukea? Sellaisia sisustukseen ja koteihin liittyviä, joissa bloggaajan sisustustyyli miellyttää omaa silmää. Väliä on myös blogin ulkoasulla ja kirjoitustavalla: selkeät, kauniit, mietityt, sydämellä tehdyt aidot blogit kiinnostavat.

3. Mikä on paras muistosi viime kesästä? Ekana tulee mieleen isännän kanssa tehty lomareissu Kolille, joka meni täydellisesti rentoutuessa. Myös monet kesäteatterit ovat jääneet mieleen. Omalla tavallaan parasta oli myös pihan valmistuminen!

4. Oletko valmistautunut vielä tulevaan jouluun? Vähitellen. Konkreettisesti olen vasta kuunnellut, laulellut ja pimputellut pianolla joululauluja, laitellut ulos ensimmäisen valosarjan ja lueskellut vanhoja joululehtiä. Ajatuksissa joulufiilis on kuitenkin lähtenyt kuroutumaan jo heinäkuusta lähtien - koristeluita, lahjoja, tekstiilejä ynnä muuta on tullut mietiskeltyä jo monet kerrat. Täytyy tunnustaa, että joulun suhteen olen varsinainen höppänä; vauhtiin kun pääsen, niin sitten elämä on yhtä jouluajouluajoulua.  *<|:)

5. Keräätkö jotain astiasarjaa? Meillä on jonkun verran Arabian KoKo-sarjaa Aqua-sävyssä, mutta ei sitä tule enää kovin aktiivisesti kerättyä.

6. Jos saisit nyt valita jotain kivaa itsellesi, mitä se olisi? Palju!

7. Mihin haluaisit matkustaa? Mikä tahansa lämmin ja aurinkoinen rantakohde kelpaisi.

8. Harrastatko jotain liikuntaa? Tällä hetkellä en. Ryhmäliikkumisesta en oikein tykkää, juoksu on pikemminkin se itselle mieluisa liikuntamuoto. Kesällä tuli käytyä juoksulenkeillä, mutta se on taas hiipunut muiden tekemisten alle.

9. Onko kotonasi aina kaikki tip top? Ei ihan aina, mutta useimmiten ja varsinkin silloin kun ovesta astuu vieraita sisään. Meillä on joka päivä tapana raikkoilla paikkoja siistiksi - jotenkin se vaan ahdistaa jos tavarat ei ole oikeilla paikoillaan tai jos jossain on murusia tai pölyä. En tykkää yllätysvieraista; minusta ei ole kiva istua kahvipöydässä, jos tiedän että joku paikka ei ole niinkuin haluaisin. Se, että kotona on paikat tip top, luo hyvän mielen ja pitää ajatuksetkin järjestyksessä.

10. Missä tykkäät tehdä ostoksia? Jokin mieluinen liike vai nettishoppailu? Kyllä liikkeessä on ehdottomasti kivempi shoppailla, pääsee hypistelemään ja näkemään mittasuhteet livenä. Suosikkiliikettä en kuitenkaan osaa nimetä.

11. Tykkäätkö käydä elokuvissa? Tykkään! Me ravaamme välillä isännän kanssa niissä ihan hyvälläkin tahdilla, riippuu aina tarjonnasta.

Minun kysymykseni seuraaville bloggaajille:

1. Kerro kolme asiaa, jotka ovat bloggaamisessa parasta?
2. Miten ystäväsi kuvailisivat sinua ihmisenä?
3. Kadutko mitään tehtyä tai tekemättä jätettyä?
4. Kulta vai hopea?
5. Minkä sisustushankinnan aiot/haluat tehdä seuraavaksi?
6. Nolo tapasi?
7. Mitä muistat ensimmäisistä koulupäivistäsi?
8. Oletko unelma-ammatissasi?
9. Mitä käsilaukustasi löytyy?
10. Paljasta itsestäsi tai kodistasi asia, jota et ole blogissa aiemmin kertonut?
11. Kuinka valmistaudut tulevaan jouluun?

Vaikka tämä haaste on jo jonkin verran kiertänyt blogimaailmassa, tuuppaan sen vielä eteenpäin näille blogeille:

 


2 kommenttia:

  1. Jee, kiitos haasteesta! <3 Allekirjoitan täysin vastauksesi kysymykseen #4 *<|:)

    VastaaPoista
  2. Ihana kun ehdit vastata näin nopeaa. Oli tosi kiva lukea vastauksiasi. Erityisesti tykkäsin sinun 2. 4. ja 6. vastauksista :) Palju on meilläkin hartaana toiveena, sitten joskus se toteutetaan... Sitä ennen nautitaan lillumisesta muiden paljuissa, heh.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...