5.10.2013

Keittiön ledinauha


Tulipas tuossa mieleen, ettei blogissa ole näkynyt pimeään aikaan otettuja kuvia keittiöstämme. Välitilassa meillä kulkee ledinauha, joka oli varsin kiva ratkaisu perinteisten loisteputkien tilalle. Yllä olevat suttuiset pokkariräpsyt on otettu ilman salamaa, jälkimmäiset salaman kanssa. Livenä ledinauha näyttää joltakin näiden väliltä: ei sinertävältä eikä kellertävältä, vaan sopivan lämpimältä. Ledinauhaa olisi voinut laittaa vaikka minne - kalusteiden alasokkeliin tai vaikkapa katonrajaan, mutta meistä tuo välitilan valaisu oli keittiöön riittävä. Itse asiassa ledinauha oli yllättävänkin edullinen ratkaisu ja sitä voisi harkita ominaisuuksiensa puolesta muihinkin tiloihin; esimerkiksi vessassa kiintokalusteiden yläpuolella olisi meillä sille sähkölähtökin jo valmiina. :)


Lämpöistä lauantaita!

11 kommenttia:

 1. Teillä on kaunis keittiö muutenkin, mutta noi valot varmasti tuo siihen tunnelmaa ihanasti! <3

  Meilläkin on ledinauhaa nyt keittiön ja olohuoneen välissä olevan väliseinän päällä (ei siis yllä kattoon asti) ja siinä saa vaihdettua väriä kaukosäätimellä. Tuo mukavaa tunnelmaa tuohon meidän avaraan tilaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. P.S. laitoin sulle haasteen mun blogiin :)

   Poista
  2. Kyllä nuo ledit vähän "jujua" antaa tilaan. :) Me katseltiin jossain vaiheessa väriä vaihtavia ledejä pikkumakkareihin, mutta vielä ei olla päästy niissä puhetta pidemmälle. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, nämä on just sopivat iltavalaistukseen, ja päiväsaikaankin toimivat hyvinä työvaloina. :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Meille tulossa paitsi välitilaan, myös epäsuoraan valaistukseen yläkaappien päälle ja olohuoneeseen ja makkariimme sekä Caritaisen tapaan mutta keittiön ja eteisen välisen seinäkkeen päälle ja ilman värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ledinauhassa on kivaa se, että sitä on helppo ympätä periaatteessa mihin kohtaan tahansa. Nauhan saa nopeasti paikoilleen ja se tuo pitkällä linjallaan yhtenäisyyttä tilaan. :)

   Poista
 4. Mistä ostitte ledinauhat? Meillä on niin valtavasti tasoa, että ledi kuin ledi tulisi maksamaan yli 300 euroa, jopa enemmän. Onko teillä muuten vaan 1 vessa? :)

  VastaaPoista
 5. Meidän ledinauha tuli Dekon alaisuudessa työskentelevän Apekon kautta. Oiskohan tuo keittiön välitila tullut maksamaan alun toistasataa...? Oli kuitenkin huomattavasti halvempaa pistää nauhaa kuin yksittäisiä ledejä. :) Ja kyllä, meillä on vain yksi vessa! :) Isäntä ei halunnut kylppäriin pönttöä, ja minullekin passasi mainiosti se, että kylppäripöntön paikalle seinää siirtämällä saatiin isompi kodinhoitohuone. Hyvin sopii meille yksi vessa, ei useampaa kyllä tarvittaisikaan. :)

  VastaaPoista
 6. Ok :) Sillä kyselin, kun mekin tehtiin vaan yksi vessa ja yksi pönttö ja se on herättänyt kummastelua. Oletteko miettineet jälleenmyynnin kannalta tuota vessa-asiaa? Siitä kun on meille paasattu :/

  VastaaPoista
 7. En usko, että jälleenmyynnin kannalta tuolla vessalla on merkitystä. :) Jotenkin hassua, että taloissa pitäisi olla automaattisesti kaksi vessaa, kyllä peruskokoinen poppoo pärjää meidän mielestä ihan riittävästi yhdellä. :) Eri asia tietenkin sitten, jos joukossa on joku joka tykkää asua huussissa kauemminkin... ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...