1.10.2013

Syyskeltaa


Isäntä päätti sisustaa keltaisella.

7 kommenttia:

 1. Oih, miten ihanan värisiä! En ehkä ole koskaan nähnyt tuon värisiä ruusuja :) Sopii ihanasti syksyyn ja muistuttaa auringonsäteistä, mitä ei ehkä ihan joka päivä enää näe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuovat kyllä kivasti väriä ja piristystä. :)

   Poista
 2. En yleensä välitä keltaisista ruusuista, mutta nämä ovat jotenkin eri keltaisia ja aivan ihania! Pojot isännälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojot ja papukaijamerkki! :) Itsekään en ole niin keltaisen perään, mutta nämä ovat kivan erilaisia, hyväntuulisia.

   Poista
 3. piristävän värisiä kukkia, ilo silmälle!

  oliko teillä muuten ongelmia tiedonvälityksessä dekon kanssa? meillä on dekotalo rakenteilla ja tontille saapuu materiaaleja, joista ei olla tehty vielä edes materiaalivalintoja. ja vääränlaista tavaraahan sieltä tuli. oliko teillä mitään ongelmia vai sujuiko kaikki hyvin projektissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Materiaalit tulivat meille ajallaan, ja kaikki ihan oikeita - onneksi. :) Ainut miinus tiedonvälityksessä oli varmaankin se, ettei ollut järjestelmää, josta seurata aikatauluja. Joillakin talotoimittajilla pystyy netissä asiakas itse seuraamaan, mitä ja ketä tontille on milloinkin tulossa. Dekolla ei sellaista järjestelmää ainakaan meidän raksan aikana vielä ollut, mutta ilmeisesti sellainen on tulossa (ellei ole jo tullut?). Projektista jäi kyllä positiivinen maku, sillä Deko reagoi yleensä tosi nopeasti ja asiakaslähtöisesti, olipa tilanne tai asia mikä hyvänsä. Toivottavasti teidänkin raksailut sujuvat hyvin, epäonnisista materiaalitoimituksista huolimatta! :)

   Poista
 4. Mulla on sama kuin parilla edeltäjällä: en yleensä pidä keltaisista kukista, mutta nuo ruusut on tosi kauniita! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...