21.10.2013

Tukholman peltikauris ja KRAM-kirjaimet


 Nonnih, lomat on pidetty ja tänään palauteltiin jo arkimoodeja. Muutama sananen kuitenkin vielä paussiviikosta. Meidän syyslomamme kulminoitui nimittäin vierailuun Tukholmassa, josta tarttui matkaan muutamia kivoja sisustusesineitä. Musta peltikauris ja puiset KRAM-kirjaimet ovat hankinnoista omat lempparit. Tiedättehän sen kutkuttavan tunnelman, kun on tullut reissusta kotiin ja ostoskassit oikein lumoavasti houkuttelevat käymään käsiksi? Eilen kotiuduimme niin myöhään, että ostosten tutkiminen oli paras jättää tähän päivään. Voi sitä hupia, mikä sitten olikaan töiden jälkeen kapsäkkejä purkaessa! Heti oli sommiteltava kuvissa näkyvä asetelma, jotta hankinnat pääsivät ilostuttamaan silmää. Tällaiset tuotteet, joita ei lähiympäristöstä saa, ovat aina erityisen miellyttäviä.

Reissuun lähtö oli pienoinen extreme-kokemus, kun perjantaiaamun hämärässä noteerasimme pihan olevan täynnä lunta ja hiutaleita tupruavan edelleen ilmassa - lähtöaikataulu kun oli suunniteltu kuivan syyskelin mukaan. No, ei muuta kuin liukastellen ja kelloa vahdaten huristelimme tunnin matkan linja-auton lähtöpaikalle. Ehdimme bussiin juuri sopivasti, vaikka isännän auto vielä kyytiä odotellessa jämähtikin lumeen; onneksi oli tomeria reissuseuralaisia puukkausapuna. :)


Matka oli kaikin puolin onnistunut: se sisälsi sopivassa balanssissa shoppailua, hauskanpitoa, rempseää seuraa, hyvää ruokaa ja hemppistelyä. Tukholma alkaa tuntua jo tuttavalliselta paikalta, eikä kaupungissa enää juurikaan karttaa tarvitse vilkuilla. Tällä kertaa teimme perinteisen ydinkeskustavisiitin sijaan laajemman tsippailukierroksen, jonka varrelta löytyi ihania sisustuskauppoja. Tekeillä onkin erillinen postaus noista kohteista ja silmiin osuneista sisustuspointeista. Sitä odotellessa, mukavaa viikonjatkoa! :)

6 kommenttia:

 1. Kaunis asetelma ja ihana kauris! Kivan talvinen fiilis tulee havuista ja käpysistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä ensilumi aiheutti jo hirmuisen hötäkkäreaktion, kaikkea talvista ja jouluista haluaa jo kehitellä näkyville. :)

   Poista
 2. Apua miten paljon lunta! Mä syyslomailen täällä länsirannikolla vähän vähemmän talvisemmissa maisemissa. Pakkasta kuitenkin on jo aamuisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta kyllä tupsautti ihan kivasti. :) Tänä aamuna oli tullut pari senttiä lisää, mutta nyt tulee vettä taivaalta. Reipasta lomaa, arvatenkin tulee viihdyttyä raksalla jokunen tovi! ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...