23.11.2013

Pukkimaalaamo

Tämä viikko on kiteytynyt sanaan pikkujoulut. Olemme pitäneet isännän kanssa kahdestaan niin kenraaliharjoitukset kuin varsinaisetkin pikkujoulut, minkä lisäksi punaisissa fiiliksissä on tullut oltua myös työporukan kanssa. Viikko on siis mennyt nopsasti, mutta pienessä välissä ehti pesuhuoneeseemme nousta pukkimaalaamo.


Olkipukit ovat yksi joulutunnelman ainesosa. Niitä meiltä löytyy moneen lähtöön, joten kahdelle saattoi kokeilla nyt erikoiskäsittelyä. Pukit saivat pintaansa uuden värin ylijääneestä ulkomaalista. Olkipintaan maali tarttui hyvin ja toista kerrosta tarvitsikin sutia ainoastaan punaisten nauhojen päälle. 

Idea yksivärisistä pukeista on peräisin parin vuoden takaa, jolloin toimme ruotsintulijaisina kaksi kokonaan punaista olkipukkia. Meillä joulu ei ole sisustuksessa täysin yksivärinen, vaikka etenkin valkoisia joulukoteja tulee muiden sisustamana ihailtua. Normaat pukit eivät ehkä natsaisi mainittuihin valkoisiin sisustuksiin, mutta tällainen värjätty versio sopisi niihinkin kuin nenä päähän.

Pukit kipusivat maalaamisen jälkeen saunanlauteille kuivattelemaan pintaansa. Seuraavaksi pitäisi miettiä niille sopivat paikat joko olohuoneesta tai keittiöstä.

4 kommenttia:

 1. Loistava idea! Enpä minäkään tykkää normin värisistä olkipukeista. Tuli mieleen, että miltähän ne näyttäisi jos suhauttaisi hopean väristä suhumaalia päälle... :D
  Mukavaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hyvä jatkoidea! Hopealla suhuttelu voisi todellakin näyttää kivalta! :) Ihanaa sunnuntaita sinnekin!

   Poista
 2. Olen etsinyt meille valkoista tai hopeista olkipukkia, mutta eipä ole mistään löytynyt. Ehkä täytyy ottaa suti kauniiseen käteen ja maalata, koska hienosti näytti siellä onistuneen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole minäkään kaupoissa törmännyt muihin kuin näihin normipukkeihin.. Onneksi itse tuunaamalla saa oikeanväristä. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...