16.11.2013

Säilytyslaatikko


Tässä postauksessa keskityttiin Pulti Moderna -pihavarastoon, nyt kurkistetaan sen takapuolelle. 

Siirsimme sinne nimittäin tänään jämälaudoista tehdyn säilytyslaatikon, joka on kokonaan emännän puuhastelema. Laatikon valmistuminen on ollut hupaisa projekti, sillä se on kestänyt ikuisuuden: reunat nousivat pystyyn kesäkuussa, pohja ruuvattiin paikoilleen elokuussa, kansi valmistui syyskuussa, ensimmäinen maalikerros ilmestyi lokakuussa ja oikealle paikalleen se pääsi vasta nyt marraskuussa. Säilytyslaatikko on siis ollut pieni oheispuhde kaikkien muiden hommien taustalla, paineita sen valmistumisesta ei todellakaan ole ollut. Näin amatöörin tekemänä työnjälki on ihan passelia, vähän ehkä jopa voi olla itsestään ylpeä, että sai tuollaisen suunniteltua ja toteutettua.

Laatikko saa olla kotina niille miljoonille pressuille, joita raksa-aikana piti hamstrata. Kaikki mahtuvat nyt nätisti lapottuna yhteen ja samaan osoitteeseen.


Kuten kuvista voi zoomata, multa-alue pihavaraston takana on ihan löllöä. Phuuh, tulisi jo pysyvät pakkaset ja lumet!

Tänään on talveen valmistauduttu paitsi haaveilemalla lumihangista, myös sahailemalla jämälautoja lyhyemmiksi, takkaan sopiviksi. Olemme pinonneet puita talon seinustalle, jotta talvella ei tarvitsisi rämpiä pitkää matkaa puulaanille. Vielä pinotut puut eivät riitä koko talveksi, mutta kyllä kasasta jo jotain helpotusta on.

Päivä on ollut kaiken kaikkiaan touhukas, ulkohommien lisäksi myös sisällä on valmistunut yhtä jos toista puuhastelulistalla ollutta asiaa. Ehkä tärkeimpänä, nyt meillä on joulutähdet tuikkimassa niin etu- kuin takapihankin ikkunoissa!

4 kommenttia:

 1. No johan on näpsäkkä rouva. Hieno laatikko ja näyttää kuuluvan varaston kaveriksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Syhi! <3 Keväällä voisi suihkia vielä yhden maalikerroksen lisää, vähän hailakka on tuo pinta vielä.

   Poista
 2. Näyttää hyvältä! Pitäisi itsekin tehdä tuollaisia, vaikka ne myös minulla venyisivät ikuisuusprojekteiksi :) Moni tavara vain kaipaa säilytyspaikkaa.

  VastaaPoista
 3. Onneksi omassa pihassa voi levitellä projektit vaikka vähän pidemmäksikin aikaa.. ;) Eikun vain nikkaroimaan, ihan hyvä olla olemassa tuollainen roinaboksi!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...