5.11.2013

Snömys


Kaikki Ikean kausikuosit eivät ole tänä vuonna oikein sytyttäneet, mutta tämä lipaston päälle päässyt Snömys-koristepuu kylläkin. Kokoontaittuva, 32 senttiä korkea hopeinen puu on edullisesta hinnastaan huolimatta juhlava, vähän jopa bling bling.


Puu tuntuu enemmänkin talviteemaan sopivalta, ei niinkään jouluiselta. Se saakin todennäköisesti olla esillä pidemmälle talven yli. Nyt puu pääsi olkkarin lipastolle, mutta se siirtynee siitä vielä paikkaan B.


Olohuoneen suhteen on alkanut kyteä ajatus järjestyksen vaihtamisesta. Tekisi mieli venkslailla sohvaa ja nojatuoleja eri järjestykseen, mutta vielä ei oikein tiedä, että miten. Ehkäpä visio selkeytyy kun sen antaa vielä kypsyä kotvasen.

8 kommenttia:

 1. Tunnelmallisen näköistä :) Tuo koristepuu on kaunis.

  VastaaPoista
 2. Näitä hämykuvia riittää, kun ei arkipäivinä valoisan aikaan ehdi ikinä räpsimään otoksia. :) Itse tykkään siitä, että puussa on jotain "jujua".

  VastaaPoista
 3. Oi, miten ihanan näköistä teillä on, täytyy joku päivä tulla piipahtamaan uudelleen... jäin lukijaksesi, jotta muista blogisi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos Sari! :) Lämpimästi tervetuloa blogiini!

   Poista
 4. Täällä taas seikkailen yön pimeinä tunteina ja jään lukemaan kaikkien ihania postauksia. Tuo puu on niin ihana. Seuraavalla ikea reissulla saatta tarttua matkaan. Ja ihana tuo teidän lipasto <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lipasto on harvoja vanhempia kalusteita, isännän vanha akaasiapuulipasto. :) Kannattaa ehdottomasti napata Ikeasta tuo kuusi, oli muistaakseni alle kympin, mutta ehdottomasti ansaitsee paikkansa esillä!

   Poista
 5. Onneksi ehdin minäkin saada tuon puun, kun ne myytiin tosi nopeasti loppuun. Ihana! <3 Kaunista on olkkarissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä näyttää kyllä olleen suosittuja! Eilen huomasin, että oma siskonikin oli hankkinut Snömyksen. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...