5.12.2013

Ennen jouluvärejä

Viime viikonloppuna oli ihanan valoisia aamuja. Tuolloin tuli katseltua kotia suunnittelevalla silmällä - mitä värejä ja jouluisia yksityiskohtia laittaisi minnekin. Samalla otin muutamia kuvia olkkarin nykyilmeestä, ilmeestä ennen jouluvärejä. Näistä voisi nyt torstain tuumiksi näyttää pienen räpsyn.

Olohuonepostauksissa huomaa suosivansa tiettyjä kuvakulmia: takkanurkkausta ja Ektorp-nojatuolien ympäristöä. Arjessa käytetyin alueemme, TV-nurkkaus, on jäänyt vähemmälle huomiolle. Syy on selkeä: nurkkaus on hankala kuvattava - milloin ikkunoista tulviva valo ei tee pokkarikuvista ylivalottuneita tai tummia, syö suuri tumma sohva kaikki värit.

Meillä on TV:n alla isännän akaasiapuinen taso, joka tuo lämmöntuntua muuten harmahtavaan värimaailmaan. Sen pari, akaasiapuinen lipasto löytyy olohuoneen toiselta laidalta Ektorpien välistä. 

Tummanharmaa U-sohva on hankittu pari vuotta sitten huonekaluliikkeen loppuunmyynnistä. Itse tykkäämme sohvan suuresta koosta, jämäkkyydestä ja tahroille armollisesta väristä - pinta on kaiken lisäksi helppo puhdistettava.

Nurkassa majailee Kodin Ykkösestä hankittu vanha omenalaatikko. TV-tason vasemmalla puolella on puolestaan pienempi puulaatikko, jota tällä hetkellä täyttävät kaksi House Doctorin pikkutähteä.
Yläpuolen kuvapari on otettu siis ensimmäisenä adventtisunnuntaina. Sen jälkeen sohva ja omenalaatikko ovat saaneet punaisempia tyynyjä seuraukseen ja alunperin kodinhoitohuoneessa majaillut pikkukuusi on siirtynyt HD-tähtien kaveriksi. 


Seuraavaksi ohjelmassa olisi vaihtaa verhot tummemmiksi. Jouluisesta olohuoneesta postausta sitten, kunhan ilme on muuttunut enemmälti.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...