16.12.2013

Little whites


Meillä on lähipäivinä tulossa olohuoneeseen aito, vihreä (ja toivottavasti mahdollisimman iso) joulukuusi. Pienimpiin makkareihin laitoimme kuitenkin nämä valkoiset pikkuversiot. Vaikka itselle Se Oikea joulukuusi on aito kuusi, ovat valkoiset vaihtoehdot kieltämättä kauniita - niitä onkin ihana katsella muiden bloggaajien joulukodeista.


Toimikoot nämä pikkuvalkoiset meidän kotimme valkoisena jouluvivahteena, muissa huoneissa värimaailma kun kääntyy nyt hieman tummempaan.

6 kommenttia:

 1. Siis todella ihanan näköistä!

  VastaaPoista
 2. Valloittavat pikkuiset kuuset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nino! <3 Nämä on tällaiset söpöstykset. :)

   Poista
 3. Kiva tuo harmaa verho, mistä olet ostanut?:) Onko verhot vain toisella puolella ikkunaa vai molemmilla? Onko kirjoitusten puolesta sellainen verho että kävisi teini-ikäisen pojan huoneeseen? Meillä Deko 153 kohta valmiina, jihuu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaan verhon olen ostanut vajaa vuosi sitten H&M Homesta. :) Harmaata on vain yksi kappale, mutta ikkunan molemmilla laidoilla on nuo pinkit verhot. Kyllä, verho olisi varmasti juuri passeli teinipojankin huoneeseen, sopivan cool. ;) Oi oi, uuden talon valmistuminen ja sisustaminen, ottakaa ilo irti! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...