8.12.2013

Toinen adventti


Tänä vuonna joulunodotukseen liittyy suloisia tunteita. Joulua laittaa ikiomaan kotiin nyt vahvemmalla ilolla ja merkityksellä kuin aiemmin.


Nyt on ollut myös eri tavalla aikaa pysähtyä nauttimaan joulunodotuksesta. Ei ole tarvinnut juosta raksalla kuten viime vuonna, vaan on saanut vain olla.


Aikaa on ollut myös selvittää jotain adventistakin. En muistanutkaan, että tämänpäiväistä, toista adventtisunnuntaita kutsutaan kunnian adventiksi, sillä sen aiheena on Kristuksen tuleminen kunniassaan aikojen lopulla - toinen tuleminen.  


Tällaiselle tapakristitylle toisen kynttilän sytyttäminen merkitsee perinteisesti jouluilon syttymistä. Tuo näyttää parhaiten tapahtuvan pikkupuuhilla, jouluisilla mietteillä ja rennolla ajanvietolla.


Toivottavasti olet jo löytänyt jouluilon. Jos et vielä, niin keitä itsellesi kupponen kuumaa, istu sohvannurkkaan, laita silmäsi kiinni ja palaa hiljaa mielessäsi parhaimpiin joulumuistoihisi. Joulu löytyy sydämestä.P.S. Vielä tänään ehdit osallistua lehtitilauksen arvontaan! *KLIK!*

8 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...