18.1.2014

Bloggauspaikka

Olen jemmannut useampia blogihaasteista luonnospöydälle, mutta tänään päätin tarttua niistä yhteen. Tämän haasteen sain Syhinästä, ja tarkoituksena on esitellä oma bloggauspaikkansa - paikka, jossa useimmat postaukset syntyvät.


Useimmiten löydän itseni bloggaamasta olohuoneen sohvannurkasta. Paikka ja asento on kaikkea muuta kuin ergonominen, sillä yleensä loikoilen kyljelläni. Tapanamme on olla isännän kanssa saman viltin alla ja mötkytä miten milloinkin. Tätä on ehkä vaikea todeta asiallisesti, mutta koipien asennolla on väliä. :)


Postauksien tekemiseen en halua kuluttaa kohtuuttomasti aikaa, vaikka bloggailu ihana harrastus onkin. Yleensä tekstin ja kuvien toteutus muhii päässä jo ennen toimeen tarttumista, töistä kotiin ajellessa. Koska luonnonvaloa on vielä kovin vähän ja se vähäinenkin pakenee hetkessä, on kuvat otettava rivakasti kotiin tultua. Tämän jälkeen on aikaa välipalalle ja blogiin päätyvien kuvien valitsemiselle. Tavallisesti kannamme välipalan tarjottimella sohvan luokse ja mussutamme sen siinä.  Tästä onkin luonteva kallistua koneen puoleen, rustata teksti valmiiksi ja klikata blogipostaus julkiseksi. Muille touhuille jää sitten aikaa koko  loppuilta.

Orjallisesti ja päivittäin en pyri postauksia tekemään, vaan silloin kun niihin on aitoa intoa ja aihetta. Silloin kun on itsellä taukopäivä, on kiva koluta muiden bloggaajien postauksia läpi. Elämää ilman blogimaailmaa ei kuitenkaan osaisi enää kuvitella!

13 kommenttia:

 1. Kivannäköinen bloggailupaikka sulla, kyllä tässä blogistaniassa vain on niin mukavaa aina käydä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä vaan oma ja virkistävä maailmansa on! <3

   Poista
 2. Mukavan näköinen bloggauspaikka :) Mulla kanssa sama periaate bloggailun suhteen kun sulla ja ilman tätä en voisi enään kuvitella eläväni.
  Aurinkoista viikonloppua

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä, miten joskus ei ollut bloggailusta tietoakaan, mutta nyt siinä on niin sisällä kuin olla ja voi! Mutta näinhän se elämässä menee, uudet asiat tulee ja vie mukanaan. :)

   Aurinkoa sinunkin viikonloppuun!

   Poista
 3. Bloggailu en ehkä rennoin harrastus ikinä :) Sohvalla köllötellen rustailee mitä mielessä milloinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä! :) Korkeintaan lukeminen voisi mennä rennommaksi. ;)

   Poista
 4. Ihana sohva.mistä tuo valkoinen kori on?Laitan huomenna tuon linkin omaan blogiin arvonnastasi!

  http://madeinkoti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. www jäi pois tuosta blogini osoitteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Aikku! Valkoinen pärekori on kymmeniä vuosia vanha, suvun kotipaikalta. Suihkuttelin sen viime talvena valkoiseksi - kaverina sillä on olohuoneessa isompi versio. :)

   Poista
 6. Todella kaunis koti ja sisustus! Inspiroivia kuvia! Jäänkin lukijoiden joukkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu, ja tervetuloa! Toivottavasti viihdyt! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...