11.1.2014

Cards & testing


Voitin vähän aikaa sitten SisustusUnelmia -blogin arvonnasta DecoraFrame -lahjakortin ja pääsin valitsemaan viidenkympin edestä Johanna Lehtisen suunnittelemia tekstikortteja (Johanna muuten kirjoittelee Hullaannu & Hurmaannu -blogia, kantsii käydä vilkaisemassa!). Korttien värimaailma sopii täsmälleen meidän harmaaseen sisustuslinjaamme!
  
Vaikeinta oli valita, mitä postissa saapuneista kymmenistä korteista laittaa nyt esille (ei kaikkea hyvää kerralla). Yksi pääsi olkkarin peilikehyksen kulmaan. Kehystämisen sijaan napsautin kortin nurkkaan reiän ja laitoin sen juuttinarulla kiinni. Tuon kortin tekstin koen tärkeäksi - elämässä pitäisi osata ja muistaa nauttia hetkestä sillä silmänräpäyksellä kun sitä parhaillaan elää. 

Toisen kortin kehystin makkarin yöpöydälle lampun ja virkatun korin kaveriksi.


Sain tällä viikolla lainaan äidiltäni pidempiputkisen objektiivin. Sillä näyttää saavan kivoja syvyysvaikutelmia kuviin, ja olenkin intopinkeänä testaillut erilaisia tarkennustapoja. Objektiivi toimii käsitarkennuksella, jonka kanssa on ollut erityisen kiva telmuta. Luonnonvaloa soisi tietysti olevan enemmän, mutta tyydyttäköön toistaiseksi hienoisiin hämyvaikutelmiin.

Alapuolen kuvaparissa mallia testailuistani. Vasemmanpuoleisessa kuvassa olen hakenut tarkennuspisteen tekstikorttiin, oikenpuoleisessa puolestaan etualan kangaskoriin. Testailut ja opettelut jatkukoon. :)

9 kommenttia:

 1. Ihania kortteja olit valinnut ja tosi kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjakortilla sai valittua noita ihanuuksia ilostuttavan monta! En malta odottaa, että tekstejä pääsee kevään mittaan vaihtelemaan. :)

   Poista
 2. Minullakin uuden kameran osto miten voikin olla vaikeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin silloin, kun on etenkin minun tapauksessani täysin noviisi, eikä järjestelmäkameratermit sano itselle vielä juuri mitään! :)

   Poista
 3. Ihania kortteja olet voittanut. Ihanaa kun olet päässyt opetteleen uuden kameran käyttöä. Se olisi niin haaveena mullakin. Minkä kameran joulupukki toikaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus pienempänä tyttönä ihmettelin, mitä niin ihmeellistä niissä järkkärikameroissa on kun äitikin sellaisen halusi ja hankki. Nyt en ihmettele, on sellainen vaan ihana kapistus! :) Pukki toi Nikon D3100:n, johon rakastun päivä päivältä enemmän!

   Poista
  2. Vaikuttaa kyllä hyvältä kameralta. Mietin itse kans Nikon ja Canonin välillä ja tietenkin vielä toivon, että sen vielä joskus saan.. nykyinen järkkäri ei enää ole niin toimiva.

   Poista
 4. Ihanat kortit, etenkin tuo ensimmäinen! Minullakin on meneillään tuo syvyys-harjoittelu, kivoja kuvia sillä saa aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun sitä syvyysvaikutelmaa pääsee vihdoin ja viimein hakemaan kuvankäsittelyohjelman sijaan kameralla! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...