16.1.2014

Kodinhoitohuoneessa


Minusta on kiva keksiä näille DecoraFramen korteille erilaisia tapoja olla esillä. Niinkuin nyt tuokin, pyykkipoikaversio.


Pyyhekori on näissä kuvissa kodinhoitohuoneen puulaatikon päällä. Laatikon, jonka naksuttelin kokoon aikoinaan opeopintoihin kuuluneena oppimistehtävänä. Sen pinta on muistaakseni neljään kertaan valkolakattu. Samaa sävyä laatikko ei tietenkään ole kodinhoitohuoneen kiintokalusteiden kanssa, mutta sopii paikalleen ihan hyvin. Siihen on kätevä tuoda ulkoa puita kuivumaan ja osaltaan se muistuttaa, että itse tehdyillä asioilla on arvonsa.

Kodinhoitohuone on tällä hetkellä selkeyden kotipesä. Jotenkin tuntuu rauhoittavalta, että tasot ovat tyhjät eikä niille ole lastattu tavaraa edes silmänruoaksi.


Askon tähtimaton käänsin vaihtelun vuoksi vaaleampi puoli ylöspäin. Matosta löytyy sopivasti täsmälleen sama harmaan sävy, joka on ikkunan verhokapassa. Kappa on Annon mallistosta ja olen viikannut siihen laskokset tuolla tavalla pystysuunnassa - hyvä kikka tehdä pitkästä kapasta sopivan pituinen ikkunaan.

Viikonlopun suhteen täytyy nostaa peukut pystyyn, että saataisiin edes hetkellistä aurinkokylpyä. Jatkuva hämäryys oli kivaa marraskuussa, mutta ei enää. :)

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kodari on aurinkoisemmalla puolella taloa, joten sinnen tulee ihan kivasti valoa talvihämyssäkin. :)

   Poista
 2. ihana kodinhoitohuone, juuri tuo selkeys ja valoisuus viehättää ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ja kaunis tuo sun tekemä laatikko, ihanasti sopii tuo kortti tuohon :)

   Poista
  2. Tuo pienempi boksi (jossa kortti on kiinni) on siis kaupasta, mutta alla oleva isompi, vielä vähän puunsävyinen ja osumaakin ottanut laatikko on itse tehty. :)

   Se on jännä, miten välillä kaipaa selkeyttä ja toisinaan taas enemmän runsautta. Nyt on selkeästi selkeää... ;)

   Poista
 3. Kaunis valo tulee tuonne teidän kodariin! Puhtaat tyhjät tasot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jane! :) Paitsi että tyhjät tasot on selkeät, kyllähän se helpottaa pyykinkäsittelyä kun ei tarvitse rojuja siirrellä tieltä. :)

   Poista
 4. Kaunis kodari. <3 Matto sopii tosi hyvin!

  VastaaPoista
 5. On kyllä ihanan valoisa kodari!! :) Meilläkin jo kaapit paikallaan, jipii!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! Ja jeijjjjjj, teillä alkaa olla jo niin niin niin valmista! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...