5.1.2014

Numeroidut sinkkikyltit Sunnuntainen tervehdys täältä kahvikupillisen ääreltä! Kun huomaat, että netistä tilaamasi ja lipaston kylkeen suunnittelemasi sinkkikyltit ovatkin toimeen aivan liian pikkuruisia, mitä tehdä? Unohdat tietenkin sen lipaston ja keksit pikkukylteille muuta virkaa.


Noita sinkkikylttejä tilasin yli vuosi sitten, talon valmistumista odotellessa ja muiden tuotteiden ohessa. Nettikauppa oli hämäävä, sillä kyltit vaikuttivat tietokoneen näytöllä tarpeeksi suurilta tulevan makuuhuoneen lipaston laatikoihin kiinnitettäviksi. Voi sitä nauruntyrskähdystä, kun paketista paljastuikin neljä piskuista minikylttiä, jotka sopisivat korkeintaan nukkekodin lipastoon! Ilmankos olivatkin niin huokeat.


Noh, pikkuruiset kyltit hautautuivat yli vuodeksi nimenomaisen lipaston ylimpään vetolaatikkoon, ja tervehtivät sieltä aika ajoin. Minkään pienemmän sisustustilpehöörin kylkeen niitä ei halunnut viskata, sillä kauniit kyltit ansaitsivat mielestäni oivaltavamman ratkaisun. Kun vain sellainen olisi. Ja olihan sitä, kun otti ajatuksen kehittelyyn!


Pari senttiä liimattavaa magneettinauhaa ja that's it! Nyt meillä on prikulleen sopivankokoiset ja -näköiset magneetit jääkaapin ovessa. Taisipa olla loppujen lopuksi parempi ratkaisu kuin alkuperäinen aikomus. :)

10 kommenttia:

 1. Onpa suloisen pikkuiset kyltit:)! Käyvät kyllä hyvin jääkaapin kylkeen! Joskus kyllä nettiliikkeiden kuvat ovat tosi hämääviä ja sitä luulee hankkivansa ihan muuta kuin mitä lopulta paketista paljastuu:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaikka nettishoppailu helppoa onkin, on siinä aina pienet jännitysfaktorit olemassa. :)

   Poista
 2. Netistä ku ostaa niin saattaa helposti hämääntyä koosta ja lopullisesta ilmeestä. Kivat magneetit tuli, näin nuo kyltit heti esim. naulakoiden numeroina. En tiiä sopisko mutta heitimpä ilmoille, heh :) ihanaa sunnuntaita teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän siinä mitään, jos mitat olisi tiedossa, mutta näissäkään ei ollut mittatietoja ohessa. :) No, vähän ekstriimiä elämään! Taisin jossain vaiheessa itsekin miettiä noita naulakoiden numerointiin, mutta meiltä ei juuri löydy naulakoita joita numeroida. :)

   Poista
 3. Minulle kävi samanlainen kömmähdys :D Tilasin myös samanlaiset kyltit, aikomuksena laittaa ne olkkarin tv tason laatikkoihin.No eivät ihan olleet sopivat :D Ovat nyt parissa pienessä lasipurkissa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva etten ole siis ainut jymäytetty! :D Onneksi tämmöiset ei mene koskaan hukkaan vaikka vääränkokoisia olisivatkin, joku paikka aina löytyy. :)

   Poista
 4. Hahaa! Kivaa, löysin savolaisen blogin tuolta Valkoisen Soihdun Viivin blogin kautta. :) Keskisuomalaiset tuntuu olevan niin hyvin edustettuna, että olen kovasti yrittänyt etsiä myös bloggareita tältä suunnalta. ;) Muutaman olen jo bongannutkin.

  Teillä on tosi kaunis koti ja jään ehdottomasti seuraamaan touhujasi/touhujanne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jippii, savolaiset yhdistykäämme! Ei vaan oikeesti, kiva olisi jonkinmoista verkostoitumista kehitellä! :)

   Poista
  2. No kyllä ehdottomasti! Myös Valontalo nimistä blogia kirjoitellaan tältä suunnalta. Käys kurkkaa! :)

   Poista
  3. Joo, Valontaloa olenkin jo seuraillut. :) Vielä pitäisi muutama bongata samaan sarjaan, niin sitten ilkeäisi jo verkostoksi järjestäytyä ja sellaiseksi joukkoaan kutsua!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...