1.1.2014

Penkillä


Ehei, ei täällä niin hurjia vuodenvaihteen pippaloita olla pidetty, että jäähypenkille oltaisiin jouduttu. Kyse on Ikean Sigurd-penkistä, jonka hankimme olohuoneeseen. 


Ensiksi ajatuksena oli sijoittaa penkki sohvan taakse, mutta se suorastaan huusi sieltä pois. Halusi mokoma mieluummin takan viereen lämmittelemään. Ilkesi vielä kinuta valkoisen General-jalkalampun toiselle puolelleen.

 

Vaan jos totta puhutaan, tuolle paikalleen penkki kyllä sopii kuin nenä päähän. Seinustaan tuli huomattavaa selkeyttä, kun pienempi sisustussälä (tikkaat, valkoinen rottinkikori, jakkara, joululyhty) väisti Sigurdin alta. Värimaailmakin tunnustaa nyt harmonisemmalta.Paitsi että penkki tuo vaihtelua olohuoneen sisustukseen, toimii se tarpeen tullen oivana lisäistuimena isomman vierasjoukon tupsahtaessa kylään. Joten, huhuu, saa ilmoittautua kahvittelemaan!

12 kommenttia:

 1. Nomut sehän istuu siihen hienosti! Kaiken lisäksi vielä oikein sopivat kaverit seuranaan :D Hyvältä näyttää!
  Samaista penkkiä olen meillekin muutamaan kertaan havitellut, mutta aina viime tipassa muuttanut mieleni...Makkariin tarttis vaatteille laskupaikan, tuo sopisi siihen hommaan kyllä mainiosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kävisi kyllä makkariinkin oikein hyvin - itse asiassa ajattelinkin sitä meidän sänkymme jalkopäätyyn, mutta tällä hetkellä se ei siihen yhtä aikaa telkkarilipaston kanssa mahdu. :/

   Poista
 2. Harmi, että tuota välimatkaa on sen verran ettei kahvikutsuun pysty vastaamaan :D Mutta kaunis penkki ja juuri siellä, missä sen pitääkin olla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tiedäpä Henna jos törmätäänkin ensi kesänä teidän huudeilla...! ;)

   Poista
 3. Todella nätti penkki, ja tykkään myös tuosta lyhdystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! :) Lyhty oli ihana joululahja siskoltani, jolle olin siitä tajuamattani vinkannut!

   Poista
 4. Kaunis penkki päälliskavereineen, sopii tuohon tosiaankin kuin nenä päähän! Ja General sopii sen seuraan todella hyvin. Pakkaan Catin kärryyn ja tullaan kahville (vai onko teilläkään lunta?) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Syhi! :) Voi, jouluna olisi vielä jotenkuten pystynyt tuossa pellolla ja ehkä vähän järvelläkin huristelemaan, mutta nyt on tilanne ihan toivoton. :( Mutta saa Catin kanssa tulla kahville vaikka maasto vihreänä onkin, Skikkekin kaipailisi turinaseuraa. ;)

   Poista
 5. Kaunis penkki ja sopii tosi hyvin paikkaansa, ihanat tavarat on saanut myös päällensä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! <3 Tällä kertaa kokonaisuus löysi ilmeensä yllättävän helposti.

   Poista
 6. Tosi kaunis! Mä bongasin sun nimen jonkun blogin kommenteista ja aloin miettiä, että miten en oo lukenut teidän kuulumisia pitkään aikaan! Oon jossain vaiheessa tipahtanut kärryiltä - sun blogi on mun mielestä ollut jossain vaiheessa mun blogilistallakin! Onneks löysin nyt takaisin! Raksavaiheen alkua muistan seuranneeni tarkemmin :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...