12.1.2014

Sunday


Ihan ei maltettu odottaa Nuutinpäivään, vaan kuusi sinkoutui ulos yhden yön varaslähdöllä. Viimeisetkin joulun tunnusmerkit on nyt purettu, ja heti tuli avarampi olo. Olkkari sai kevyemmät verhot ja harmaa pääsi paremmin oikeuksiinsa.

Huomaatteko kuvista tummanruskeat sohvanjalat? Mielestäni ne antavat kivaa väritukea isännän akaasiapuisille lipastoille, joista tosin vain pienempi vilahtaa keskimmäisessä kuvassa. Vaikka olen periaatteessa stop-merkin kanssa vastassa kaikkea ruskeaa, tykkään näistä akaasiapuun sävyistä. Ne tuovat lämpöä ja kontrastia kokonaisuuteen. Ja toisaalta olen erittäin hyvilläni siitä, että isännän ääni ja valinnat paitsi näkyvät, myös passaavat sisustukseen!

Toivottavasti teillä on ollut rento sunnuntai. Meillä se alkoi tuttuun tapaan vötkyilyllä, jatkui joulun purkamisella ja siivoiluilla, eteni Buffa- ja kauppakeikan jälkeen päikkäreille ja päättynee kuvissa näkyvälle sohvalle Netflixiä katsellen. Olemme täysin koukussa How I Met Your Mother -sarjaan ja siitä on tullut ahmittua nyt lyhyellä aikaa jo pari ensimmäistä tuotantokautta. :)

14 kommenttia:

 1. Me ollaan myös samaan sarjaan koukussa :) Ihania kuvia olet ottanut!
  Ihanaa sunnuntaita teille!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä huippis sarja, jäätiin heti koukkuun! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja tuo pärekori on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Itsekin tykkään pärekorista etenkin siksi, että sillä on tarina. :)

   Poista
 3. Näyttää kauniilta! Kuvatkin on todella ihania!!! Tuollaisesta valkoisesta pärekorista olen haaveillut:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! :) Tuo pärekori on ukin peruja, suihkuttelin sen viime talvena valkoiseksi. Huomaan, että tällaiset tarinan kanssa saadut esineet alkavat muodostua omiksi suosikeiksi. :)

   Poista
 4. Ihanat verhot! Mistä olet ne löytänyt.

  t. Taija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Taija! Verhot on tilattu Annival Interiorilta. Etsin tuhottoman kauan tuollaisia suht vaaleanharmaita purjerengasverhoja, jotka olisivat sopivan kevyet.Onneksi löysin nuo. :)

   Poista
 5. Kodikasta :)

  Blogissani olisi sinulle haaste, lähdetkö mukaan:
  http://syhina.blogspot.fi/2014/01/haasteena-bloggaajan-paikka.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Aivan varmasti tartun haasteeseen!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...