30.1.2014

Vaaleaa turkoosia


Turkoosi näyttää hiipineen jopa hieman salakavalasti takaisin sisustuksen hittivärien joukkoon. Miksipä ei, sillä ainakin tähän vuodenaikaan väri sopii hyvin - kuukaudentakaiset, tummemmat joulusävyt ovat enää muisto vain.  


Päätin kokeilla, miltä turkoosi maistuisi meillä. Vaihdoin olohuoneeseen muutamat vaaleanturkoosit tyynynpäälliset ja asettelin niiden seuraksi samaa sävyä toistelevat viltin ja kahvikupit. Mielestäni ainakin tämä turkoosin vaaleampi sävy tuo avaruutta ja selkeyttä sisustukseen, kylmältä se ei tunnu ollenkaan.


Tässä väri-ilottelussa on se kiva puoli, ettei koko huonetta tarvitse läträtä kerralla, vaan muutamat harkitut väripilkut sitovat tilan kokonaisuudeksi ja saavat uuden ilmeen aikaan helposti. Eikä harmittaisi yhtään kyllästyä vaikkapa viikon päästä ja vaihtaa sävyä toiseen!20 kommenttia:

 1. Oi että, kun näyttää niiiiin ihanan keväiseltä ja raikkaalta! Tosi kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnetään, kevätfiilis on jo aika vahvoilla! :)

   Poista
 2. Nyt mun pitää kiiruhtaa ostoksille! Sait mut ihan hullaantumaan :))

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää.
  Sama minulla... ehkä hieman tummempana... mutta hyvä väri on vaihteeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaihtelu virkistää! En olisi itsestäni vielä äsken uskonut, että turkoosia kodistani löytäisin, mutta niinpä vain kyseinen väri tupsahti ilopilkuksi. :)

   Poista
 4. Ihanan keväiseltä näyttää :) Kaunis lipasto sinulla! Aurinkoista kevään odotusta! T: Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! :) Lipasto on itseasiassa isännän! ;)

   Poista
 5. Ihanan raikas ja sopii täydellisesti valkoisen kanssa :)
  Ihanaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, valkoinen on kiva parivaljakko tälle turkoosille. :) Ihanaa viikonloppua sinnekin! <3

   Poista
 6. Kaunista ja ah, niin keväistä!

  Siis minulle on jostain tullut pakkomielle saada meille vanha turkoosi lipasto. Minttukin käy. Jotakin raikasta tänne ja nyt heti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsi, just tuli tästä kommentista mieleen, että meillähän oli mökillä turkoosi kaappi! Sellainen entisajan astiakaappi, jossa oli alla ja yllä kaapit ja välissä avoin taso. :) Tosin, on se siellä vieläkin, mutta äiti maalautti sen valkoiseksi. Olisi ollut trendikäs nyt. ;)

   Poista
 7. Hei,ompas tosi kivan näköstä, kun turkoosia lisukkeena! Turkoosi on kyllä yks kevään piristävimmistä väreistä! :) Mekin asutaan dekotalossa. ;) Joskin pienemmässä ja paritalossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij, Dekotalo-asujakollega! Pitääpäs tulla kuikkimaan teille vastavierailulle! :) Luulin jo, että olen elämässä jo oman turkoosin kauteni jo elänyt, mutta niinpä vain on väri taas pinnalla! :)

   Poista
 8. Turkoosi on ihanan raikas tehosteväri! Sopii niin kivasti kevääseen :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...