21.3.2014

Jonkaten roosaa

Roosa on tupsahdellut esille tämän kevään sisustuksen trendiväreistä puhuttaessa. Tätä toteamusta enemmän postaus ei sitten sisustamista käsittelekään. Halusin nimittäin näyttää teille pienet roosamustat söpöläiset, jotka intouduin hankkimaan.

Tilasin siis kaikkiaan viisi palleroista, joita myös jonglöörauspalloiksi kutsutaan. Pidempään blogia kurkistelleet tietävätkin, että sirkus oli minulle aikoinaan rakas ja intensiivinen harrastus. Yksipyöräily oli ykköslajini, mutta jonkkaus oli myös mukavaa. Sittemmin olen heitellyt huvikseni ilmaan milloin omenoita, sählypalloja tai hiusharjoja, kunnes tajusin että voisihan ne oikeatkin pallot hankkia.


Peruspalloja en ihan halunnut, vaan tällaiset hieman raskaammat ja herkkuväriset. Tilasin palloja kunnianhimoisesti viisi kappaletta. Neljä saan nyt pysymään ilmassa, joten sen viidennen pysymiseksi täytynee harjoitella tovinen...

4 kommenttia:

 1. Ihanan väriset pallot:)!!! Voi että, tuo pallojenheittelytaito olisi joskus kiva oppia! Hienonnäköistä, kun sen osaa:)!

  VastaaPoista
 2. On ne herkut. :) Ja jonkkaus on kivaa, kevyttä puuhaa silloin tällöin.

  VastaaPoista
 3. Ihanan väriset pallot tosiaan ja kivoja kuvia olet ottanut <3 Minä en osaa tehdä noilla kyllä mitään taidokasta, perheen miespuoliset tuntuu olevan minua parempia pallojutuissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Laura! :) Nämä on ihan kivat ja palkitsevat hermontasaajat, jos kaipaa välillä kevyttä pientä puuhaa. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...