31.3.2014

Motivaatiokukat


Ikkunanpesun kirittäjiksi ostetut motivaatiokukat levahtivat auki näin innokkaasti. Tarkoittaako tämä, että pesijänkin on intouduttava yhtä tarmokkaaksi? Aloittelin pesu-urakkaa eilen, ja tänään yritän saada homman valmiiksi. Pesin ikkunat viimeksi loppusyksystä, joten aivan mahdottomaan kuntoon ne eivät ole ehtineet päästä. Pestyn ja pesemättömän eron kuitenkin huomaa.

Joko teillä on ikkunoiden kevätpesu tehty tai suunnitteilla?


13 kommenttia:

 1. Mieheni(!) aloitti urakan viime viikolla, mutta hieman on vielä kesken. On niin pirun monta isoa ikkunaa :)

  VastaaPoista
 2. Suunnitteilla on, katsotaan millon ehtii toteuttamaan! :)

  VastaaPoista
 3. Suunnitteilla vasta :) Mutta sitten kun aloitellaan niin aloitetaan rauhassa huone kerrallaan :) Se on ihan mukavaa puuhaa, jos ei oo kiire.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huone kerrallaan kuulostaa oikein hyvältä taktiikalta - valmistuu suunnitellusti, mutta ilman stressiä! :)

   Poista
 4. Takaraivossa se on monena aurinkoisena päivänä ollut. Kaapissa olisi se keltainen apurikin jolla homma kätevästi sujuisi, mutta kuka noita ikkunoita suunniteli tähän taloon niin paljon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko tosiaankin on hyvä muistuttaja! ;) Hih, moninaiset ikkunat taitaa olla kaksipiippuinen juttu - tuovat ihanasti valoa, mutta vaativat pesijältä ihastelun lisäksi työtäkin. :)

   Poista
 5. Hah,mä ajattelin "palkata" kyseiseen hommaan siskon tytön, hoiti muuttosiivouksessa pesun ikkunapesurilla alta aikayksikön! :) Meillä hajos tietokone pari kuukautta sitte, uus pitäis ehtiä hankkia että pääsis taas blpggailemaan..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, ikkunapesuri ja sukulaistyttö kuulostaa kätevältä! Tänne kans! :D Eikun uutta konetta hankkimaan, olen tässä odotellutkin uusia päivityksiä! :)

   Poista
  2. Ja tulee näköjään mulla hienoa kirjotusta puhelimella :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...