5.3.2014

Pikkuhuoneen uusi ilme

Rennot keskiviikkomoikat! Ai vitsit, nyt täältä kuulkaas moikkailee teille itseensä tyytyväinen sisustaja. Meidän pienin huoneemme on ollut pitkään muutosuhan alla, ja nyt se viimein sai uuden värimaailman. Huoneen entisen ilmeen voit kurkata täältä, siihen oltiin kyllästyneitä jo ihan totaalisesti. 

Nyt pikkuhuoneessa on hyvin selkeä valkomustaharmaa linja, jonka miellyttää ainakin itseäni hyvin kovasti. Keräilin huoneen uusia sisustusjujusia pitkin helmikuuta, ja nyt hiihtolomalla syyhyttävä odotus palkittiin; kaikki suunnitellut yksityiskohdat olivat valmiina ja pääsin laittelemaan huonetta. Uusia, ostettuja hankintoja ei itse asiassa ollut kovin montaa. Verhot ovat tietenkin uudet, sekä oravatyyny, matto, metallilankakori ja liitutaulu, mutta kaikki muut yksityiskohdat ovat tuunattuja tai muita vanhempia löytöjä. 

Liitutaulu on itse asiassa liitutaulutarraa, joka oli superhelppo kiinnittää paikoilleen. Parin metrin rulla ei maksanut montaa euroa, ja siitä jäi puoli metriä vielä ylikin. Työpöydällä päällystetyn harlekiinilaukun päällä oleva vanha matkalaukku on maalattu valkoiseksi. Se on peräisin ukkini kotipaikalta, ja laukulla on todellakin ikää. Viimeisin nimilappu kertoo, että se on ollut isotätini käytössä 1900-luvun alkupuoliskolla, tämän käydessä Runnilla emäntäkoulua. Seinällä oleva näkötaulu on myös vanha, sen pelastin työpaikaltani roskiin menevistä tavaroista. Taulu on Chistian Nissenin, ja se on todennäköisesti ollut muinoin koulun terveydenhoitajan käytössä.

Taulukehyksissä olevat tekstiprintit olen tulostanut itse. Seinällä olevat P- ja K-kortit ovat syksyn arpajaisvoiton jäljiltä, niissä toistuvat minun ja isännän etunimien alkukirjaimet. Sängyn yläpuolelle nostettu kärrynpyörä on maalattu jo viime kesänä. Se ei vain oikein ole löytänyt tähän mennessä paikkaansa, ja raukka on joutunut nojaamaan monta kuukautta seinään meidän teknisessä tilassa. Nyt se kuitenkin sopii tähän pikkuhuoneen ilmeeseen mielestäni tosi hyvin! 

Mattoa etsiskelin tilaan tovisen, kunnes päätin, että sellaisenhan on löydyttävä paikallisesta Sotkasta. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun olen mielessäni kuvitellut jonkin tuotteen, uskonut kovasti löytäväni sen tietystä liikkeestä ja kävellyt juuri halutunlainen tuote kainalossa kaupasta ulos. Sotkassa oli kuin olikin juuri kuvittelemani raitamatto, täsmälleen oikeankokoisena - ja mikä parasta, viimeisen kappaleen alehintaan. Tällaiset löydöt ovat minunlaiselle nuukailijalle juuri niitä palkitsevimpia.

Viime kuussa kerroin, että tilasin Ostohyvityksen kautta useampia House Doctorin tuotteita. Tässä huoneessa kyseistä merkkiä edustavat One Way -tyynynpäällinen ja pöydällä tikkareita säilövä lasiboksi.

Iiks, olen varmaan ihan höpö kun hihkun yhden huoneen muutoksesta näin paljon, mutta kun kerrankin tuntuu siltä, että suunnitelmat ja todellisuus kohtasivat niin kuin pitikin. Nyt täytyy lähteä moikkaamaan isäntää työpaikalle, jospa siellä nämä sisustushöyryt vähän tasoittuisivat. :)29 kommenttia:

 1. Ihana huone! Niin kivoja juttuja huone täynnä <3

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosi hienolta!!! Kyllä tuosta huoneesta saakin hihkua! Värit ovat mitä parhaat ja kaikki näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Laura! :) Edelliseen verrattuna tykkään tästä niiiin paljon!

   Poista
 3. Todella raikas ja erinomainen muutos entiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Eeva! :) Sitä entistä versiota oli jo tuskaista katsoa... x)

   Poista
 4. Tässä huoneessa on särmää, hieno muutos ja ihania yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva huone. Mukavaa keskiviikko iltaa sinullekin!

  VastaaPoista
 6. Oi kuinka ihania yksityiskohtia, tykkään tykkään <3 Tosi kaunis huone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marit! :) Yksityiskohdat miellyttävät itseäkin!

   Poista
 7. Sietää ollakin innoissaan, huoneesta tuli super-hieno! Alimmassa kuvassa näkyvät yksityiskohdat ovat ihania! Alkoi kauheasti tekemään mieli tuollaista tikkaria :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Syhi! :) Tikkarit on napattu Tigeristä, eikun hakemaan jos teidän suunnilta sellainen löytyy!

   Poista
  2. Täytyy tehdä retki Tigeriin! Sielltä tarttuu mukaan aina kaikkea ihanaa ja tärkeää :)

   Poista
 8. Mistä tuota liitutaulutarraa saa? Olisi mahtava idea lastenhuoneeseen!

  E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menepäs tämän linkin kautta KariTeamin sivuille, sieltä tilailin itse: http://www.kariteam.fi/tuote/liitutaulutarra-rulla-45cmx2m-sis%E4lt%E4%E4-5-liitua/131235/?keywords=liitutaulutarra. :)

   Poista
 9. U-P-E-A! Ihania ykstyiskohtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nino! :) Tällä kertaa suunnittelin yksityiskohtia enemmän kuin tavallisesti!

   Poista
 10. Syytä on ollakin tyytyväinen, huone on upea :) Pakko kysyä mistä löysit liitutaulutarraa niin edullisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ElluPee! :) Tästä linkistä pääset tsekkaamaan tilaamani tarran: http://www.kariteam.fi/tuote/liitutaulutarra-rulla-45cmx2m-sis%E4lt%E4%E4-5-liitua/131235/?keywords=liitutaulutarra.

   Poista
 11. ihia yksityiskohtia. Olet niin taitava sisustaja. Tykkään tyylistäsi, kaikki ei ole suoraan sisustuslehdistä matkittua vaan ihanan omaperäistä ja tuunattuakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos Jenna! :) Meinasin tämän huoneen kohdalla lähteä etsimään Pinterestistä inspiraatiota, mutta sitten ajattelin että "Äh, tehdään omista tykötarpeista ja ajatuksista". :)

   Poista
 12. Todella ihana ja hienoja yksityiskohtia sekä suloisia tavaroita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sini! :) Tykkään siitä, että tavaroilla on jokin tarina. Ja vielä parempaa on se, jos ne ovat kulkeneet suvussa! :)

   Poista
 13. Kannattaa kyllä hihkua - ihana huone!

  VastaaPoista
 14. Voi että näyttää ihanalta tämä huone!! <3 Täynnä kivoja yksityiskohtia! :) Tosi kiva idea tuo kärrynpyörä seinällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli! <3 Hassua, että itseltä meni tuon kärrynpyörän keksimiseen monta kuukautta. :D No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...