25.3.2014

Sinappilaikkuja


Keväinen väri-ilottelu jatkuu, ja pääsin eilen mallailemaan olkkariin sinapinkeltaisia tyynynpäällisiä. Väri natsaa kauniisti tummanruskeiden puuelementtien kanssa ja mielestäni näiden kimppa antoi selkeästi erilaista kausi-ilmettä olohuoneeseen. 


 Vaikka aurinko jo lämmittää, on viltti sohvan ehdoton lisävaruste. Ilta ei tunnu oikealta, jos ei voi edes hetkeksi mönkiä viltin alle, tilkitä ilma-aukkoja ja tuhista sen alla nenä piilossa.


Tuo vanha omenalaatikko on muuten yksi oman kodin lemppareistani - kauniin rosoinen ja rouhea, lunastaa paikkansa missä vain.


Aiemmin esittelemäni pinnatuoli on jo saanut uuden maalipinnan, mutta tänään ajattelin vielä sutia sille muutaman pienemmän esineen kaveriksi.
10 kommenttia:

 1. Aivan ihanan pirtsakka tehosteväri. Sopii hyvin kokonaisuuteen!

  VastaaPoista
 2. Ompas ihastuttava keltainen! Löysin muuten kivan vaaleansavunsiniset kevätjutut meille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, en malta odottaa postausta näistä vaaleansavunsinisistä sävyistä! :)

   Poista
 3. Kivalle näyttää! Ihana keltainen piristää kummasti :)

  VastaaPoista
 4. Onpa tosi ihanan sinappisen keltainen! Jotenkin syvä sävy. Tuon väriset housut mulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka oikeasta sinapista en tykkääkään, niin kyllä se näin sisustuksessa menee. ;)

   Poista
 5. Ihanan pirtsakkaa keltaista!! <3 Sopii teille kyllä todella hyvin, juurikin tuon sohvan kanssa ovat hyvä pari! Keltainen on kummasti alkanut miellyttämään minuakin, ja pieninä ripauksina olen sitä lisäillyt meillekin. Sopii niin kivasti kevääseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli! :) Omaan silmään sopii keltaisen kanssa tuo tummanruskea puu, ne jotenkin komppaavat toisiaan. Jännä, miten keltainen on niiiiiiin itseoikeutettu kevätväri! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...