4.3.2014

StyleRoomissa

Kuluneen viikon aikana on blogimaailmassa supistu paljon StyleRoomista, jonne ensimmäiset ovat jo pinkoneet. Itse olen jättäytynyt monesta aiemmasta trendipalvelusta (Instagram, Pinterest) pois sillä perusteella, etten ole kokenut niiden palvelevan blogiani tarpeeksi. StyleRoom onkin jo toinen juttu, ja tällä kertaa myös Deko 133 -blogi löytyy sieltä! *klik*


Se, miksi StyleRoom puhuttelee minua nyt enemmälti, on selvä juttu. Sinne voi koota kansioittain kuvat kodin huoneista. Täällä blogissa huonekohtaisia postauksia pystyy kyllä hakemaan, mutta mahdollisuutta StyleRoomin kaltaiseen helppoon koontiin ei ole. Siksi ajattelen, että palvelu on oikein kiva lisä omaan bloggailuun ja blogin lukijoita ajatellen. StyleRoomista voi nopeasti vilkaista, miltä jokin huone on aiemmin näyttänyt tai millainen on koko talomme yleiskuva. Lukija voi käydä nopsasti kurkkimassa johonkin tiettyyn huoneeseen sen sijaan, että alkaisi selaamaan ja etsimään aihetta koskevia päivityksiä täältä blogista.

Olen itse vielä uusi StyleRoomin käyttäjä, mutta tutustutaan siihen yhdessä! :) Vihreää Seuraa-nappulaa klikkaamalla varmistat, että näet Deko 133 -kuvapäivitykset ajantasaisesti. Nyt ensitilassa tein kuvakansiot nimillä olohuone, keittiö, makuuhuone, ulkoapäin, kodinhoitohuone ja pesutilat, eteinen ja yksityiskohtia. Kansioista löytyy tällä hetkellä kuvia blogitaipaleen varrelta, mutta saatan jatkossa klikkailla sinne sellaisiakin otoksia, jotka eivät blogiin päädy. Jo nyt oli jännä huomata kuvista, että muutoksia ehtii tapahtua pienessäkin ajassa.

Ja jotta vielä yksi plussa tulee läpikäydyksi, saan toivottavasti myös itse lisäinspiraatiota StyleRoomin muilta käyttäjiltä. Etsipäs siis palvelusta Deko 133 ja vinkkaa itsesi seurattavaksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...