14.3.2014

Yöpöydät


Nonnih, ukin tekemät penkit ovat saaneet nyt ohuen maalikerroksen päälleen. Ehkä arvasittekin, että penkit olivat matkalla meidän makuuhuoneemme yöpöydiksi. Yöpöytiä meillä ei aiemmin ole ollutkaan, ainoastaan säilytysarkku sängyn ikkunanpuolireunalla. Arkku väistyi tekniseen tilaan ja nyt pedin molemmin puolin on symmetrisesti samanlaiset tasot. Penkit ovat kivasti samanhenkiset kuin vastapäisellä seinällä oleva Hemnes-lipasto.


 
Olen tosi mielissäni näistä penkeistä!  Mielestäni ne ovat juuri meidäntyyliset ja antavat kaivattua loppusilausta makkariin. Jännä huomata, miten sisustus jalostuu vähitellen - ainakin nyt tuntuu siltä, että omasta linjastaan on paljon varmempi kuin vaikka vuosi sitten. Tämän postauksen kuvissa on paljon sitä ydinasiaa, joka tuntuu omimmalta: harmaan ja valkoisen yhdistelyä, selkeää ja rouheaa maustettuna pelti-, kirjain- ja pehmoelementeillä.


Makuuhuoneen oven puolella olevalle penkille päätyi tuo metallinen säilytyslaatikko ja sitä komppaamaan puinen, kulunut E-kirjain. Metallilaatikko on enemmän kuin kaivattu lisä, sillä varsinkin isäntä on ollut taidokas säilömään purnukoita ja yksittäisiä esineitä sängyn vieressä lattialla. Nyt niitä ei tarvitse potkia päiväpeiton alle pois näkyvistä, vaan tilpehööreille on olemassa siisti piilo.


Sängyn toiselta laidalta löytyy neilikkamaljakko ja virkattu kori. Saimme kaksi harmaata koria viime keväänä tuparilahjaksi kummiltani. Ilostuin koreista jo silloin, ja edelleen ne kuuluvat pienempien sisustustavaroiden TOP-listan kärkipäähän. Korit ovat kätevänkokoisia ja niihin on hyvä nakella pienempiä irtotavaroita. Toinen koreista säilöö kodinhoitohuoneessa parittomia sukkia.Näissä leppoisissa (ellei jopa uneliaissa?!) tunnelmissa aloitellaan viikonloppua. Nuhaisesti kitkutellun arkiviikon jättää nyt mieluisasti taakseen, toivotaan että täsmälepo tepsisi tähän flunssaiseen oloon. Aivan koomassa ei tule kuitenkaan oltua, sillä viikonloppuna on tarkoitus tehdä pihasuunnitelmia! :)

8 kommenttia:

 1. Ihanan uninen makuuhuone :) Levollinen paikka. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jane! :) Nuhaolokin on jo hieman petraantunut, jeij!

   Poista
 2. Tosi ihanat yöpöydät! Minäkin haluaisin uudet, mutta en uskalla miehelle ehdottaa, kun vasta about vuosi sitten hankittiin nämä nykyiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, entiset myyntiin ja uudet tilalle, eikun vaan ehdottelemaan! ;)

   Poista
 3. Tyylikästä ja levollista. Kauniit väriyhdistelmät. Olen löytänyt harmaan viehätyksen erityisesti tänä keväänä, ja muutenkin tekee mieli vähän uudistaa omaa kotia ja värimaailmaa. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marianne! :) Harmaa on kiva väri, se sitoo ja yhdistää monia elementtejä. Hyvää viikonloppua sinnekin!

   Poista
 4. Kivat pöydät ja tuo harmaa virkattu kori on nätti.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...