18.4.2014

Unohtuiko jotain?

Pajunkissojen ja pääsiäisnarsissien sijaan meiltä löytyy tänä viikonloppuna omenapuun oksia. Vähän erilaista pääsiäis- ja kevätfiilistä. Olen hautonut kimppua jo kolmatta viikkoa ja tullut siihen tulokseen, että oksaparoilta on unohtunut jotakin. 


Omenapuumaljakko on saanut viettää aikaansa tuossa kodinhoitohuoneen tasolla, sillä se on päiväsaikaan yksi kotimme valoisimmista paikoista. Olen ajatellut, että lämpö ja valo kiihdyttäisivät oksat puskemaan kukkia. Vaan vielä mitä, omenaoksaset ovat työntäneet vain lehteä lehden perään, kukista ei tietoakaan. 


Tällä viikolla oli pakko ottaa järeät keinot käyttöön ja keskustella oksien kanssa napakkaan sävyyn. Kerroin niille, että nyt olisi aika tupsautella niitä kukkasia. Kuten kuvasta näkyy, jokin teho rupattelulla taisi olla?


P.S. Kiitos edelliseen pihapostaukseen tulleista tsemppiviesteistä! Täällä yritetään ottaa omppuoksista mallia ja toppuutella itseään pihaprojektissa. Hommaa ei tietenkään helpota se, että rekkamies toi tänä aamuna pihaan lavallisen reunakiviä!12 kommenttia:

 1. Oi miten ihanassa kukassa nuo oksat kohta ovat. Olen ollut skeptinen sille ajatukselle, että ne oikeesti alkavat kukkimaan maljakossa. Nyt kipasen minäkin äkkiä ulkoa hakemaan muutaman oksan maljakkoon :)

  VastaaPoista
 2. Minä laitoin sireeninoksia maljakkoon huumaavan tuoksuisten kukkien toivossa. Taidanpa minäkin joutua puhuttelun pitämään, ei nimittäin ole meilläkään muuta kuin lehtiä näkynyt:)

  VastaaPoista
 3. Ihania oksia - mukavaa pääsiäistä

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita nuo oksat! Tuovat ihanaa kevättä sisälle saakka:)! Aurinkoista ja leppoisaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kevätfiilistä tuovat ehdottomasti! :) Kivaa pääsiäistä sinnekin!

   Poista
 5. Ihanat! tosi raikkaat, kauniit oksat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kun on maljakossa vähän erilaista kuin yleensä! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...