12.4.2014

Voihan muna!Tänä vuonna ei meillä keltaisia pääsiäiskoristeita näy. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö pääsiäinen näkyisi muuten sisustuksessa. Innostuin testailemaan erilaisia tapoja koristella mustavalkoisia pääsiäismunia, ja mielestäni munista tuli aika veikeitä!


Oikeiden kananmunankuorien kanssa en alkanut taiteilemaan, vaan koristelin tavallisia styrox-munia. Jokainen pollukka sai ensiksi päälleen valkoisen pohjamaalin, joka kovetti styrox-pinnan kananmunamaiseksi. Siihen päälle oli kätevä maalata mustalla tai rustailla eripaksuisilla tusseilla.

Kun munan tökkäsi ohuen puutikun päähän, sitä sai käänneltyä helposti eikä pintaa tarvinnut nykiä sormilla ollenkaan. Tällainen valikoimasta kaikkiaan tuli:

Munista oma lempparini on tuo numero viisi. Löydätkö sinä suosikkia? Vielä jäi testaamatta, millaista jälkeä valmiilla kirjainleimasimilla saisi - ehkä selvitän sen vielä ensi viikon aikana.

 
Tätä postausta varten munat keimailivat irtonaisina keittiönpöydällä, mutta tarkoituksenani on sommitella ne johonkin kivaan asetelmaan. Mielestäni ne näyttävät rykelmässä kivemmalta kuin yksittäin.Joko teillä on taiteiltu omia munia?
18 kommenttia:

 1. Todella upeita! Tuolta löytyi monta suosikkia.

  VastaaPoista
 2. Ihania! Ruksi-muna on suosikkini. Minä "maalasin" Mignon-munia sillä menestyksellä, että ne eivät päässeet blogiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, olispa kiva nähdä ne sensuroidutkin! :)

   Poista
  2. Ehkä ne vielä vilahtavat pääsiäiskoristelupostauksesa :)

   Poista
 3. Todella ihania <3 Mistähän nyt noita munia saisi tänne Hankoon taiottua, että pääsisi askartelemaan. Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minna! :) Jospa löytäisit jostain tarvikkeita! Näitä on kiva askarrella! :)

   Poista
 4. Tosi kivoja! Kannatti alkaa kokeilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jane! :) Kannattaa aina välillä tihrustella itse jotain tällaista pientä.

   Poista
 5. Tosi tosi ihania. Munkin on pitänyt tehdä tämän tyyppisiä munia meille, mutta mihin tää aika katoaa. Pääsiäistä ei juuri meillä näy :/ Ehkä vielä ehtii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minäkin olen huomannut, että aika on hukkunut viime aikoina jonnekin! Kevät näyttää olevan yhtä huisketta! No, tunteepahan olevansa elossa ja liikkeessä! :)

   Poista
 6. Tosi kivoja ja graafisia munia tuli! Ja kiitos tuosta styrox-vinkistä, mielessäni istuin jo pöydän ääressä lapsosten ja munankuorisilpun kanssa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...