29.5.2014

Itäsuomalaiset sisustusbloggaajat!

Asutko Itä-Suomessa? Bloggaatko sisustuspainotteisesti? Kiinnostaako sinua verkostoituminen alueellisten bloggarikavereiden kanssa? Haluatko mukaan kesäiseen tapaamiseen Kuopiossa?

Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, nosta käsi pystyyn! Kuluneen vuoden aikana on yhä useampi alue Suomesta aktivoitunut ja koonnut joukkonsa sisustusbloggaajien saralla. Nyt on aika myös meidän itäsuomalaistenkin nohevoitua ja järjestellä rivejämme.

Minä ja Nuapurissa-blogin Maru olemme järjestelemässä itäsuomalaisten sisustusbloggaajien kokoontumista. Tarkoitus olisi tavata kesäisessä Kuopiossa jutustellen yhteisestä mielenkiinnonkohteestamme sekä mahdollisesti tutustua kalakukkokaupungin sisustusteemaisiin putiikkeihinkin.

Jos siis koet palavaa halua tai edes pientä kipinää liittyä sakkiimme, ilmianna itsesi ja laita ihmeessä minulle tai Marulle sähköpostia:

deko133@hotmail.com
nuapurissa@gmail.com

Kootaan osallistujista sähköpostilista ja startataan suunnitteluhommiin mahdollisimman pian.

Mukavaa olisi lisäksi se, jos ilmoittautuneet huutelisitte porukkaa kasaan myös omissa blogeissanne, jotta mahdollisimman moni bloggari saisi tiedon verkostoitumisesta ja yhteisestä tapaamisesta.

Jos sinä siellä ruudun toisella puolella et itse ole itäsuomalainen bloggaaja, mutta kuitenkin tiedät sellaisen, vinkit mahdollisista itäsuomalaisista sisustusblogeista ovat myös enemmän kuin tervetulleita!

Eikun sana kiertämään ja itäsuomalaisten verkostoa tiivistämään! :)


9 kommenttia:

 1. Mukavaa kun tekin siellä aktivoidutte <3 Me täällä tavataan ens viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tätä odotettukin! <3 Hymyjä teidän tapaamiseen! :)

   Poista
 2. Ooh! Täälläkin päin olis jotain, mukana ollaan. :)

  VastaaPoista
 3. Loistavaa, ihanaa ja mahtavaa!! Laitan postia vielä tänään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAH! Innostuin niin, tajusin juuri tämän katkeavan etelä-savoon... Paitsi, että asun siinä rajalla... Eipä taida haitata :) ?

   Poista
  2. No ei haittaa ollenkaan, Itä-Suomi on laaja käsite! Sovitaan, että tuo karttakuva on vain suuntaa-antava! :) Jeij, eikun postia tulemaan! :)

   Poista
 4. Hei! Eksyin tänne tuon asuntomessulippu arvonnan tiimoilta ja huomasin tällaisen vanhahkon postauksen. Olisi kiva lukea oman seudun blogeja enemmänkin, joten oletteko ajatelleet ilmiantaa Itä-suomalaiset blogit jonkunlaisen listan muodossa..?
  Tervetuloa kurkkaamaan blogiini http://sweetlivingandthings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, Jaana! Meillä on tapaaminen sovittu elokuun alkupuolelle, jonka myötä varmaankin mietitään, kootaanko alueen blogeista lista. Idea olisi kyllä oikein kätevä! :) Jos haluat messiin kokoontumisajoihin, niin laittelepas mulle sähköpostia!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...