19.5.2014

Ruksuttaa

Vaikka voisi ajatella, että eilisen maalausstartin jäljiltä olkapäät ja hartiat ruksuisivat, niin siitä ei ole nyt kyse. Olen nimittäin viime aikoina seuraillut blogin kävijälaskuria ja ihmeissäni huomannut lukemien lähestyvän pyöreätä tasalukua. Nyt tuo yksi etappi on mennyt rikki, ja kiitos siitä kuuluu yksin ja ainoastaan teille lukijoille.


Kun toissa kesänä perustin raksablogin seuraamaan talomme nousemista, ei edes millisekunnin verran käynyt mielessä, että joskus tuo satatonninen täyttyisi. Nyt luku on kuitenkin rikkoutunut, eikä siitä osaa olla iloitsematta.

Mitään sisustusblogiahan tästä ei alkujaan edes pitänyt tulla, mutta kuten kanssabloggaajat tiedättekin, harrastus vie mukanaan. Raksailusta on ollut luontevaa kääntyä sisustamisesta ja asumisesta postailemiseen. On vain niin mukavaa pitää kirjoitustaitoaan yllä, haastaa itseään kuvaajana ja täyttää oman pienen osansa ihanassa blogiyhteisössä, ettei tätä halua lopettaa.

Varsinaisia tunnettavuus- tai lukijamäärätavoitteita minulla ei ole koskaan ollut, eikä varmaan ehdi koskaan olemaankaan. Päätyö ja muut elämän osa-alueet syövät niin suuren osan ajastani, että bloggaamisesta en turhia stressinaiheita nostattele. Se kuitenkin ilahduttaa aina, kun huomaan uuden lukijan kiinnostuneen aiheistani tai kun jokin tietty postaus pompsauttaa kävijämäärän seuraavalle sataluvulle.

Täältä blogimaailmasta löytyy samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa vaihdella sisustuksellisia (ja miksei muitakin elämänaloja koskevia) ajatuksia. Aiheesta, joka ilman blogimaailman turinamahdollisuutta saattaisi kyllästyttää lähipiirini sangen nopeasti. Monista muista bloggaajista on oikeasti jo tullut ystäviä ja meillä on positiivinen ote yhteiseen harrastukseemme. Odotan innolla sitä päivää, kun ensimmäisen kerran pääsen tapaamaan jotakuta blogikaveria livenä. :) 

Kuten näistäkin sanoista huomaatte, koen saavani bloggaamisesta itselleni sekä iloa että mahdollisuuden itseni kehittämiseen. Toivottavasti pystyn antamaan jotain pientä hymyä tai ajatusta teidän lukijoidenkin suuntaan. Sadantuhannen rajan kunniaksi päätin nyt ottaa yhden pienen askeleen, ja rekisteröityä Instagramiin. Älypuhelintahan ei minunlaisellani jäpäkyörällä ole (eikä tule), mutta kätevällä tietsikkaohjelmalla saan nopsasti lisäiltyä kuvia Instaan ilman puhelintakin. Toivon palvelusta olevan hyötyä varsinkin näin kuumottavana piha-aikana: vaikka minuutteja ei olisi isomman postauksen tekemiseen, kuvan tai pari lisää Instaan tuossa tuokiossa. Kiinnostuneet pysyvät siis ajantasalla meidän puuhasteluista, vaikken blogia ehtisikään päivittämään.

http://instagram.com/deko133

Joten klik klik, ekat kuvat on nyt lisätty ja seuraavia päivittyy sopivien hetkien mukaan! :)


26 kommenttia:

 1. Onnea pyöreistä lukemista! <3 Hienoa! Ja kiva kun tulit Instaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jemina! :) Oli tuo jo minunkin aika ängetä Instaan! :)

   Poista
 2. Onnea hienosta luvusta :)
  Mukavaa viikkoa.

  t.Sanna

  VastaaPoista
 3. Onnea upeista luvuista! <3 ja kiva löytää instastakin tämä blogi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jenna! :) Instan käyttöön koitan tutustua kovalla tohinalla! :)

   Poista
 4. Onnea mahtavasta virstanpylväästä! Ja kiva kun olet instassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Syhi! :) Saas nähdä, miten otan Instan haltuun.. Sen ainakin jo huomasin, etten saa koneen kautta profiilikuvaa lisättyä, vaan pitäisi lainata isännän kännykkää siihen puuhaan.. Opetellaan. :)

   Poista
  2. Tai jospa ihan reippaasti ostat itsellesi älyluurin ;)

   Poista
  3. Eeeeen! :D Minusta ne on liian kömpelöitä tällaisen mämmikouran käteen!

   Poista
 5. Onnittelut 100 tonnista! :-) Mahtavaa ♡ Hieno kirjoitus tämäkin :'-)

  VastaaPoista
 6. Onnea suuresta luvusta! :) saas nähdä miten käy mulla, jatkuuko bloggaus kuinka pitkään. Ihan vasta alotitin, ja huomasin ettei ole niin helppoa kuin ulospäin näyttää! ;) esim keksiä aiheita ja kirjoittaa selkeästi. Mutta mukavata hommaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jonna! :) Hih, bloggaamiseen saa kyllä aikaa humpsahtamaan vaikka kuinka, jos ei itseään toppuuttele. Minä yritän itse olla ottamatta aiheista painetta, kirjoitellaan aina siitä ja siihen tahtiin, kun elämässä jotain sisustukseen tai kotiin liittyvää tapahtuu/muuttuu. Joskus on selkeästi hyvä kuvauspäivä, jolloin tuntuu että kaikki otokset onnistuvat. Toisena päivänä sitten saa ährätä kameran kanssa tolkuttomasti, eikä mieleistä kuvaa saa millään. :D Sama myös kirjoittamisen suhteen. Mutta siinäpä se varmaan yksi tämän harrastuksen viehätyksistä onkin, ikinä ei tule samanlaista juttua eikä kaikki aina suju samalla tavalla. Kunhan vaan muistaisi olla asettamatta itselleen rimaa liian korkealle, hupiahan tämän bloggauksen pitää olla! :)

   Poista
 7. Onnea!
  Ilo on ollut seurailla kirjoituksiasi ja olen saanut niistä monia ideoita myös omaan kotiin. Lisää odotellen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva kuulla, että olet pystynyt poimimaan täältä ideoita! :)

   Poista
 8. Onnea! Niin se vain kuin varkain täyttyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, SJ! :) Jep, ihan hiiviskellen tuli mokomainen lukema täyteen! :)

   Poista
 9. Hieno luku:)!!! Onnea! Hyvin kirjoitit bloggaamisesta♥

  VastaaPoista
 10. Onnittelut! Ja suosittelen sitä älypuhelinta.. Mää sain tänään käyttöön mun uuden puhelimen ja latasin tähän blogger-sovelluksen (tietokone ku on edelleen hajalla eikä uutta oo ostettu)! Piakkoin taidan testata uutta sovellusta, ku vaan keksis mistä alottas kirjottaan ;)

  VastaaPoista
 11. Mahtava luku täynnä!!! Pian se on mullakin rikki, huh... En olis itsekään uskonut!
  Tätä oli ilo lukea <3 sinut olisi niin kiva joskus tavata, eiköhän jokin kiva tapaaminen keksitä, että pääsis porukalla treffaileen. Olis kyllä mukavaa!!!

  Pitäkin etsiä sinut Instan puolelta ja saat kertoa mulle mikä se tietsikkaohjelma on, millä saa kuvat koneelta lisättyä. Nyt teen kaiken kännykällä :I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kyllä päästään joskus tulevaisuudessa treffaamaan, siitä pidetään huoli! :)

   Se tietsikkaohjelma on nimeltään Gramblr, löytyy täältä ladattavaksi:

   http://gramblr.com/uploader/

   Kirjautuminen tapahtuu samoilla käyttäjätunnuksilla kuin kännykälläkin ja kuvan lisääminen on vaan parin klikkauksen juttu. :) Tosin, sen verran pitää tehdä etukäteistoimia, että leikkaa/tallentaa kuvan neliön muotoiseksi, itse käytän kokoa 650x650.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...